Sorry, deze aanbieding is verlopen

  • Activiteit inclusief

Amsterdam Light Cruise

  • Ervaring
  • Amsterdam
€ 40,00 -51%
Voor € 19,99
  • nu
Misschien vind je dit ook leuk?
Dit was de aanbieding

Kom door de sfeervolle grachten van Amsterdam varen en ontdek de prachtige kunstwerken tijdens een rondvaart met glühwein of warme chocolademelk en kerststol!

De dagen worden korter, de winter is onmiskenbaar in aantocht en dat betekent dat het in Amsterdam dubbel zo gezellig is! Tijdens het Amsterdam Light Festival zorgen namelijk niet alleen de lantaarnpalen langs de grachten voor licht, maar ook de talloze lichtkunstwerken die in het water en op het land worden opgetuigd. Ja, vanaf 30 november wordt onze hoofdstad weer in warme sferen gehuld tijdens de zesde editie van dit bijzondere festival. Hoe jij al dat moois gaat aanschouwen? Juist, vanaf het water. En wel vanuit een luxe, verwarmde boot waar bovendien een warm drankje én een stukje kerststol voor je klaarstaat...

Deze aanbieding is inclusief:
  • 1x boottocht van circa 75 minuten door de grachten met de cruise van Amsterdam Boat Experience
  • Een glaasje glühwein óf een kop warme chocolademelk met slagroom
  • Een stuk kerststol
Zeeën van licht: Amsterdam Light Festival

Donkere wintermaanden? Dankzij het Amsterdam Light Festival zijn die in Amsterdam ruim 2 maanden lang verleden tijd. Tijdens dit festival wordt Amsterdam omgetoverd tot een ware lichtstad die jong en oud kan bekoren. Hedendaagse lichtkunstenaars vanuit de hele wereld toveren onze hoofdstad om tot een geheel van zinderende lichtjes, elk met een eigen boodschap. Van 20 november 2017 t/m 21 januari 2018 biedt de stad deze getalenteerde kunstenaars weer een podium.

Wij bieden je de kans om op een unieke manier kennis te maken met Amsterdam en zijn historische erfgoed. Stap aan boord de sloep van de Amsterdam Boat Experience voor een cruise door de 17e eeuwse grachten. Over de Amstel, het Oosterdok en de Herengracht trekken duizenden lichtjes aan je voorbij. Klinkt dat niet romantisch?

Reisgids inclusief

In de reisgids staan leuke tips voor bezienswaardigheden, restaurants, musea en meer. Na je boeking krijg je via de TravelBird-app toegang tot de reisgids.

Hoe werkt het?

Je koopt bij ons voor € 19,99 per persoon een voucher waarop een unieke code staat. Hiermee heb je toegang tot de cruise door de grachten tijdens Amsterdam Light Festival. Nadat je betaald hebt, ontvang je van ons een bevestigingsmail met daarin een link waarmee je je voucher(s) kunt downloaden (je krijgt één voucher per boeking). Op de site van Amsterdam Boat Experience kun je met de unieke code op je voucher o.v.v. je eigen naam een reservering maken. Reserveren is mogelijk van 30 november 2017 t/m 21 januari 2018. Op de dag van reservering neem je de voucher mee naar de boot, het is je toegangsbewijs en bewijs van betaling. Zorg dat je een kwartier van tevoren aanwezig bent. Veel vaarplezier!

Let op: de tickets die je bestelt, moeten in één keer worden ingeleverd. Bestel je 4 tickets? Dan dien je met 4 personen te komen.

Tijden

Afvaarten vinden plaats in de periode 30 november 2017 t/m 21 januari 2018 op onderstaande tijden. Zorg dat je een kwartier van tevoren aanwezig bent.

Maandag t/m donderdag
17:00 t/m 18:15 uur
18:30 t/m 19:45 uur
20:00 t/m 21:15 uur
21:30 t/m 22:45 uur

Vrijdag & zaterdag (en tijdens de kerstvakantie van 22 dec. t/m 8 jan. op alle dagen)
17:00 tot 18:15 uur
18:30 tot 19:45 uur
20:15 tot 21:30 uur
21:45 tot 23:00 uur

Aanvullende informatie
Voorwaarden

TravelBird fungeert als verantwoordelijke touroperator. De TravelBird Algemene Voorwaarden (ANVR-Reisvoorwaarden en de aanvullende reisvoorwaarden) zijn van toepassing op deze boeking. Zie artikel 7 van de aanvullende reisvoorwaarden voor onze annuleringsvoorwaarden.

Aantal personen

Maximaal 6 personen per boeking (en dus per voucher)

Geldig

De voucher is te gebruiken t/m 21 januari 2018

Kinderkorting

N.v.t.

Reserveren

Vooraf reserveren is verplicht, dit kan op de website van Amsterdam Boat Experience met de unieke code op je voucher en o.v.v. je eigen naam. Om teleurstelling te voorkomen, raden we je aan om direct na het boeken (en in ieder geval voor 30 november) te reserveren

Voucher(s)

Print de voucher(s) per persoon uit en neem deze mee als je op de boot stapt

Let op!

De e-mail die je krijgt is niet je voucher, je dient je voucher(s) te downloaden via de link in de bevestigingsmail.

Let op: de tickets die je bestelt, moeten in één keer worden ingeleverd. Bestel je 4 tickets? Dan dien je met 4 personen te komen

Opstappen

Vanaf de Oosterdokskade 8 stap je op de sloep. Je vindt de opstapplaats naast het restaurant Sea Palace

Aantal deelnemers

Let op: afvaart gaat door indien er 12 of meer reserveringen voor het desbetreffende tijdstip zijn. Indien dit niet het geval is, word je hier uiterlijk 24 uur van te voren van op de hoogte gebracht

Kunnen we je helpen? Vind antwoorden op de meest gestelde vragen of neem contact met ons op.
Ga naar helpcenter