3 aanbiedingen

Wellness hotel Duitsland

Kies voor een wellness hotel Duitsland en beleef een heerlijk ontspannen weekendje weg. Sluit je ogen en geniet van de de rust met TravelBird.
Bekijk meer:
Geselecteerde filters:
3 aanbiedingen
Filters Verwijder

Ben je op zoek naar complete rust en ultieme ontspanning? Dan is een wellness hotel Duitsland iets voor jou! Het is lekker dichtbij en ideaal voor een tussenuitje.

Het concept van een spa of wellness is niets nieuws, het gaat zelfs terug tot de prehistorie waar men geloofde dat mineraalwater een helende kracht heeft. Wist je dat het woord spa is afgeleid van de Belgische stad Spa? Het was een populaire bestemming dankzij de thermen, waar veel mensen op af kwamen door de gedachte dat het ijzer- en koolzuurhoudende water van de thermen een geneeskrachtige werking zou hebben. Tegenwoordig bezoeken we de wellness graag om te ontspannen en om gezellig bij te kletsen met die ene vriend of vriendin die wel al zo lang niet hebben gezien of gesproken. Perfecte gelegenheid om diegene dus mee te nemen naar een dagje spa!

Ons buurland Duitsland is maar liefst 8,7 keer zo groot als Nederland. Je hebt er talloze bruisende steden, culturele attracties, adembenemende natuurgebieden en historische plekken. Ook voor wie op zoek is naar een heerlijk weekendje ontspannen, heeft het land genoeg spa’s, kuuroorden en resorts te bieden. Denk bijvoorbeeld aan een vakantie Sauerland, Bonn of Essen! Kun je wel wat tijd voor jezelf gebruiken om even op te laden voor het ritme van het dagelijkse leven? Kies dan gauw voor een wellness hotel Duitsland!

Weekendje weg

Eén dag is niet genoeg, dus maak van een dagje spa een weekend spa.

Trommel je partner, vriendin, moeder of oma op voor een weekendje wellness!

Trakteer je moeder op een welverdiend weekendje weg, doe die ene vriendin die binnenkort jarig is een spa weekend cadeau of neem je geliefde mee naar een wellnessresort met eventueel een all inclusive Duitsland optie. ‘s Ochtends vroeg zorg je ervoor dat de bammetjes zijn gesmeerd en samen rijd je vervolgens naar het oosten, richting het wellness hotel Duitsland! Eenmaal aangekomen stal je de spullen uit, wandel je door het hotel of verken je de omgeving. Maar niet voor lang, want je bent niet helemaal naar Duitsland gereden voor niets, het is tijd voor ontspanning in de wellness!

Na zo’n dagje zweten en relaxen is niets fijner dan gewoon neer te ploffen op een zacht hotelbed en langzaam in slaap vallen. Gelukkig hoef je nog niet terug naar het drukke dagelijkse leven. Nee, je zult nog een nachtje - of twee! - vertoeven in het luxe hotel, waar alles voor je wordt gedaan. Schoonmaken, koken en opruimen? Daar hoef je je allemaal even geen zorgen om te maken. Is dat niet heerlijk?

Faciliteiten

Onbezorgd genieten, dat doe je zo…

Nog een voordeel aan een wellness hotel Duitsland is dat je gebruik mag maken van alle faciliteiten. Dat gaat zeker wel lukken!

Zie het even voor je: languit genieten in het bruisende bubbelbad, even aan niets denken in de whirlpool, alle negativiteit wegzweten in de sauna, je hoofd legen in het thermale bad, puur ontspannen in het stoombad, wegdoezelen tijdens een massage… Hoe geweldig klinkt dat? Dat staat je dus allemaal te wachten.

Veel spa’s bieden je de mogelijkheid om een afspraak te boeken bij de schoonheidsspecialiste. Grijp deze kans! Laat je gezicht even onder handen genomen worden. Al die vettige crèmetjes op je gezicht gecombineerd met een ontspannende gezichtsmassage: dat is de formule van een heerlijke gezichtsbehandeling. Je zult je compleet herboren voelen na deze behandeling en je gezicht zal stralen als de zon!

Leuke weetjes

Wist je dat...

Deze feitjes kende je misschien nog niet, maar zijn wel leuk om te weten.

Naar schatting bezoekt zo’n 20 à 30% van de bevolking tussen de 18 en 65 jaar wel eens een wellnesscentrum, dit zijn ongeveer twee tot drie miljoen mensen. Dit percentage is de afgelopen jaren flink gegroeid, daarbij is de gemiddelde leeftijd gedaald. De reden dat wellnesscentra steeds populairder worden, is omdat gezond leven ook steeds populairder wordt. Steeds meer mensen denken aan hun gezondheid, eten bewust en sporten meer. Daar hoort af en toe een dagje spa ook bij! Natuurlijk worden wellnesscentra ook veel bezocht voor ontspanning.

Tegenwoordig wordt het steeds populairder om een dagje wellness te combineren met een overnachting. Ook wordt het geven van een cadeaubon voor een spa arrangement steeds populairder. Nog heel even in de oase van rust blijven voordat je terugkeert naar je chaotische, hectische en drukke school- of werkleventje. Wist je dat in veel wellnesscentra het niet is toegestaan om badkleding te dragen? Ja, je leest het goed: in je blote nakie! Tegenwoordig nemen badkledingdagen wel toe, jouw favoriete wellness hotel Duitsland zal dus vast wel een badkledingdag hebben.

Kunnen we je helpen? Vind antwoorden op de meest gestelde vragen of neem contact met ons op.
Ga naar helpcenter