Villa Ottone

Portoferraio, Toscane, Italië

Hotel Villa Ottone

Hotel Villa Ottone

Elba

Classic kamer

Elba

Elba

Elba

Hotel Villa Ottone

Hotel Villa Ottone

Hotel Villa Ottone

Elba

Elba

Idyllisch overnachten op Napoleons keizerlijke eiland Elba

Elba is een beroemd eiland, vooral omdat de Franse keizer Napoleon er ‘gevangen’ zat. Maar voor wie van de boot afstapt in Portoferraio is het wellicht moeilijk voor te stellen dat Elba een echte straf was. Het kleine Toscaanse eiland is een prachtig rustieke oase van strand, bergen en bos.

Pal aan die kust, tussen de pijnbomen, ligt Hotel Villa Ottone - je eigen stukje van de oase die Elba heet. Dit stijlvolle hotel is gevestigd in een negentiende-eeuwse eilandvilla met een eigen strand. De villa is omgeven door een bosrijk park dat ook op de heetste Toscaanse dagen heerlijke beschutting biedt. De natuurpracht van het eiland is goed bewaard gebleven en vormt een uitstekende omgeving om een lange wandeltocht te ondernemen. Napoleon mocht zijn titel van keizer houden en werd dus heerser van het bescheiden Elba, dat 28 bij 19 kilometer groot is. Hij zorgde voor een betere infrastructuur, vooral belangrijk voor de mijnen op het eiland, en moderniseerde het onderwijs. Tegenwoordig zijn er niet veel overblijfselen van de keizertijd op het eiland, maar de twee villa’s waar Napoleon verbleef zijn te bezichtigen: de een boven de haven in Portoferraio en de ander in de heuvels buiten het stadje. Een fijne afwisseling van het ongestoorde luieren in Hotel Villa Ottone, je eigen keizerlijke logeeradres.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.