Vi Vadi Hotel Bayer 89

München, Duitsland

Superior kamer

Superior kamer

Sfeervol hotel in München

"Er is geen andere stad dan München, al het andere in Duitsland is slechts tijdverdrijf". Schrijver en reiziger Ernest Hemingway toonde met deze woorden zijn liefde voor de hoofdstad van Beieren. München staat natuurlijk bekend om haar Oktoberfest, de opera en vele andere bezienswaardigheden zoals de Frauenkirche en de Siegestor. Het is echter ook een moderne stad, vol moderne boetieks, gezellige markten en hedendaagse kunst. En dus kun je er terecht voor een traditionele Weißwurst en ook voor de internationale haute cuisine en voor zowel indrukwekkende classicistische gebouwen als voor moderne musea in de Pinothek.

Het nieuwe, ruime en lichte Vi Vadi Hotel Bayer 89 is een hedendaags en stijlvol hotel dat duurzaamheid en vakmanschap hoog in het vaandel heeft staan. Zo is het hout afkomstig van de schuren van Oostenrijkse bergboerderijen en droegen de lokale meubelmakers Schiller & Wimmer zorg voor het meubilair. Het hotel bevindt zich ook nog eens in het centrum van München dus binnen mum van tijd zit je in een Biergarten of struin je door de straten van deze indrukwekkende stad.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.