Verre reizen naar exotische bestemmingen zoals Thailand, Vietnam, Indonesië en andere bijzondere landen spreken voor velen van ons tot de verbeelding. Een heerlijk
strand in het luxe Dubai, het witte zand tussen je tenen terwijl je van een cocktail geniet in je luie stoel, jouw perfecte verre vliegreis vind je in ons uitgebreide aanbod.

Genieten van zon, zee en strand?
Met een voordelige complete pakketreis door bijvoorbeeld Thailand en Cambodja kun je vanuit jouw comfortabele hotel excursies maken en de omgeving en cultuur van het land perfect ontdekken. Laat je meevoeren langs de vele prachtige tempels, bekijk de unieke terras-landschappen en proef de lekkerste exotische gerechten tijdens een vakantie om nooit te vergeten. Cultuur combineren met een strandvakantie? Of skydiven, shoppen en zonnen in Dubai? Ontdek de vele mogelijkheden.

Bijzondere verre vakanties
Van de bekende Route 66 tot een luxe bezoek aan bijvoorbeeld Las Vegas, Amerika is een land dat je eens in je leven gezien moet hebben. Het steeds veranderende landschap kun je in alle vrijheid ontdekken met een Fly & Drive of een vakantie met een 'motor home', oftewel met een camper. Boek een eigen studio in hartje Brooklyn, New York, of praat bij met vrienden tijdens een lang weekend shoppen in de Amerikaanse hoofdstad. Hoewel we een reis naar de Verenigde Staten als een 'verre reis' betitelen, sta je na een vlucht naar New York binnen een uur of 7 al op Amerikaanse bodem! Tip; plan een stopover in het schitterende IJsland, met de prachtige Blue Lagoon.

Van Bangkok naar New York, in het uitgebreide aanbod verre reizen en last minute reizen vind je ongetwijfeld jouw nieuwe droombestemming!

Actuele aanbiedingen