Veelbelovende treinreis door reusachtig Rusland

Rusland: Moskou, Irkutsk, Vladivostok

Uniek

Alleen bij ons te boeken

Nu aanbetalen Nu aanbetalen

Betaal nu aan, en de rest later

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Moscow

Route (c) map created by Travellerspoint

Transsiberie Express

Russische vrouw

Hotel Izmailovo Gamma Delta Vega, Moskou

Hotel Izmailovo Gamma Delta Vega, Moskou

Hotel Izmailovo Gamma Delta Vega, Moskou

Kremlin, Moscow

Trein

Trein coupé

Hotel Victory, Irkutsk

Hotel Victory, Irkutsk

Vladivostok

Vladivostok

Hotel Azimut, Vladivostok

Hotel Azimut, Vladivostok

Fascinerend Rusland

Meer dan 9000 km afleggen terwijl jij wegdroomt bij een goed boek, je camera volschiet met de mooiste plaatjes en in het gangpad kletst met je medepassagiers. De trein van Transsiberië Express raast door het uitgestrekte Russische landschap. Terwijl jij op je gemak aan je ontbijt begint, zie je door het raam dat de zon langzaam boven het berglandschap uit kruipt. Je stopt in authentieke plaatsen in de middle of nowhere en krijgt zo een zeldzaam kijkje in het Russische leven.

Maar je zit niet alleen maar in de trein! In het machtige Moskou neem je de tijd om het karakteristieke Rode Plein en de bombastische Russische kunst te bewonderen. In het gemoedelijke Irkutsk wandel je door de kleurrijke straten en bezoek je het oudste meer ter wereld, het Baikal meer. En in Vladivostok proef je de oosterse sferen op de Chinese markt of in de haven en geniet je van de weidse blik op het diepblauwe zeewater.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.