The Manhattan Club

Midtown Manhattan, New York City, Verenigde Staten

The Manhattan Club

The Manhattan Club

Executive Junior suite

Luxeverblijf in New York, net als in de films

Locatie, locatie; dáár draait het allemaal om in New York City. Maar liefst 1,5 miljoen euro kost een driekamerappartement in het zeer geliefde Manhattan gemiddeld. ‘A good deal,’ vinden veel New Yorkers, want voor dat bedrag wonen ze wel in ‘the coolest place on earth.’ In het elegante boetiekhotel The Manhattan Club, dat zich op slechts vijf minuten lopen van Central Park bevindt, maak je voor heel even deel uit van Manhattans elite.

Je verblijft in een prachtige suite die is uitgerust met een queensize-bed, een volledig ingerichte kitchenette, een comfortabele slaapbank en een marmeren badkamer. Dé plek om je jetlag uit te slapen, want zodra je de deur van het hotel uitstapt, wacht het bruisende New York erop verkend te worden.

Er is zoveel te zien en beleven in The Big Apple, dat je tijd te kort komt! Loop over de Time Square, bewonder de Manhattan Skyline vanaf de Brooklyn Bridge en bekijk het iconische Vrijheidsbeeld vanaf het water. Geniet van het uitzicht vanaf het Empire State building, loop langs het Grand Central Station en ga voor een picknick in Central Park. Bezoek het hippe Brooklyn en maak kennis met de lokale artiesten.

Goed om te weten

Je dient minimaal 25 jaar te zijn om in te kunnen checken.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.