The Gannet Inn

Saint Ives, Cornwall, Verenigd Koninkrijk

Spot The Gannet kamer

Quirky kamer

Quirky kamer

Modern verblijf vlak bij Carbis Bay

Stel je eens voor: een goudgeel zandstrand, glinsterend water en een van de mooiste baaien ter wereld - Carbis Bay - op loopafstand. Misschien verwacht je het niet, maar Engeland is zeker geschikt als vakantieland: uitwaaien aan het strand en daarna opwarmen bij de open haard. Kies voor een verblijf in het moderne Gannet Inn, vlak bij het strand. Ook de vuurtoren die Virginia Woolf inspireerde voor haar roman To The Lighthouse bereik je met een korte wandeling.

Het elegante hotel biedt sfeervolle slaapkamers, een uitnodigend restaurant en een levendige bar. Het hotel is gevestigd in een historisch pand, waardoor het de perfecte combinatie biedt van modern design en een historische sfeer. Na een heerlijke dag aan de kust van Cornwall maak je gebruik van de bekroonde wellnessruimte, met zwembad en jacuzzi bij zusterhotel Carbis Bay, dat in de buurt ligt. Sluit de dag af met een heerlijk Brits diner en een verfrissend biertje.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.