Story Hotel Signalfabriken

Sundbyberg, Stockholm, Zweden

Milieuvriendelijk Milieuvriendelijk

Milieubewust reizen

Tweepersoonskamer

Tweepersoonskamer

Story Hotel Signalfabriken

Tweepersoonskamer

Story Hotel Signalfabriken

Toiletartikelen van L.A Bruket - Story Hotel Signalfabriken

Story Hotel Signalfabriken

Restaurant Phil's Burger - Story Hotel Signalfabriken

Loungehoek

Ontbijt

Story Hotel Signalfabriken

Buffet

Buffet

Story Hotel Signalfabriken

4*-boetiekhotel in het bruisende Sundbyberg, net ten noorden van Stockholm met voordeel tot eind juli, incl. ontbijt

Het Story Hotel Signalfabriken ligt net ten noorden van Stockholm in de bruisende wijk van Sundbyberg. Dit boetiekhotel is gevestigd in een oude fabriek uit de jaren 30 en is volledig gerenoveerd tot een modern viersterrenhotel. Denk bij de inrichting aan kamerhoge ramen, metalen trappen en afwerkingen en stenen muren, allemaal met een stijlvolle Zweedse touch.

Het centrum van Stockholm is makkelijk te bereiken, maar rondom het Story Hotel Signalfabriken zijn er meer dan genoeg bezienswaardigheden om je de hele reis zoet te houden. Bezoek de Mall of Scandinavia voor zijn 220-plus winkels en restaurants, bewonder bij het Moderna Museet de kunstwerken van Matisse, Picasso, Dardel, en Hjertén, of ga naar het ABBA museum, de tentoonstelling in de nieuwe Zweedse Music Hall of Fame.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.