Splendid Hotel & Spa

Nice, Côte d'Azur, Frankrijk

Deluxe kamer

Harmonie kamer

Suite

Suite

Charme en historie in Nice

Nice is al mateloos populair sinds het einde van de 19e eeuw, toen rijke Fransen er kwamen om te dansen, zonnen en om hun geluk te beproeven. De mondaine badplaats aan de Franse Rivièra heeft niets van haar charme verloren. In de smalle straten van het oude centrum is het weergaloos winkelen en flaneren. Hier is de Cours Saleya, waar de groente- en bloemenmarkt worden gehouden, een echte tip. Op zondag wordt het terrein omgetoverd in een grote vlooienmarkt.

Het moderne Splendid Hotel & Spa Nice ligt op vijf minuten lopen van het strand en palmen van de Promenade des Anglais. Dit hotel heeft nét dat beetje extra: een relaxt dakterras op maar liefst drie verdiepingen met zeezicht, een dakzwembad en een stijlvol wellnesscentrum met hamam om het strandstof van je af te spoelen. In het pas gerenoveerde restaurant L’Essentiel smul je van biologische gerechten met panoramisch uitzicht over de bergen en de zee. De kamers zijn fris en modern.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.