Smooth Hotel Rome Termini

Rome, Italië

Classic kamer

Rome

Smooth Hotel Rome Termini

Smooth Hotel Rome Termini

Superior kamer

Superior Triple kamer

Villa Borghese

Rome

Smooth Hotel Rome Termini

Smooth Hotel Rome Termini

Colosseum

Superior kamer

Trendy hotel met modern interieur in een 19e-eeuws pand in Rome, vlak bij de Villa Borghese & Piazza della Repubblica, incl. ontbijt, verblijf minibar & meer

Smooth Hotel Rome Termini is een piepjong hotel vlak bij Villa Borghese en de prachtige Borghese-galerij in de eeuwige stad Rome. Het hotel is perfect gelegen om het bruisende stadsleven in een van de mooiste Europese hoofdsteden te ontdekken.

Zoals het een wereldstad betaamt, is het openbaar vervoer hier goed georganiseerd - je verblijft op ongeveer 500 meter lopen van het metrostation Castro Pretorio en na een wandeling van 10 minuten bereik je treinstation Termini. Maar Rome is het best te ontdekken te voet, langs de wirwar van de kronkelende steegjes vol geschiedenis en Romeinse relikwieën om elke hoek. Hier snuif je niet alleen volop cultuur, maar ook de geur van versgemalen koffie die uitnodigt voor een espresso op een van de bruisende piazza's. Na al dat flaneren en ontdekken is Smooth Hotel Rome het uitgelezen toevluchtsoord om je voeten te laten rusten en om nog even na te mijmeren in het kingsize-bed over de indrukken van de voorbije dag. De volgende dag start met een heerlijke Italiaanse koffie op je eigen urban chic-kamer in Rome.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.