Seehotel Bellevue

Zell am See, Oostenrijk

Tweepersoonskamer

Tweepersoonskamer

Luxe hotel in Oostenrijk

Aan de Zeller See ligt het prachtige Seehotel Bellevue. Dit hotel heeft een rijke historie en werd na een renovatie in 2017 opnieuw geopend. Bellevue is van alle gemakken voorzien. Het smaakvol ingerichte hotel heeft mooie, ruime kamers, een wellnesscentrum met fitnessruimte, een zonneterras, meerdere eet- en drinkgelegenheden, fietsverhuur en een Zell am See-zomerpas waarmee je korting krijgt op allerlei plekken in het gebied.

Zell am See is voornamelijk bekend als wintersportbestemming, maar als de sneeuw gesmolten is, is het nog steeds een geweldige plek om vakantie te vieren. In de bergen zijn tal van activiteiten zoals wandelen en fietsen mogelijk, in het meer kun je zwemmen. Wil je een stad bezoeken, dan zijn Zell am See zelf en Salzburg aanraders.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.