Savigny Hotel Frankfurt City

Frankfurt am Main, Hessen, Duitsland

Frankfurt

Savigny Hotel Frankfurt City

Frankfurt

Savigny Hotel Frankfurt City

Comfort kamer

Comfort kamer

Frankfurt

Restaurant

Frankfurt

Bar

Savigny Hotel Frankfurt City

Savigny Hotel Frankfurt City

Bezoek modern Frankfurt en slaap op loopafstand van het centraal station, incl. ontbijtbuffet, welkomstdrankje & late check-uit

Bezoek modern Frankfurt en neem een kijkje in het kloppende hart van de financiële sector. De stad heeft aardig wat te verduren gehad tijdens de Tweede Wereldoorlog, maar presenteert tegenwoordig met trots haar compleet nieuwe binnenstad vol moderne architectuur, reconstructies van historische gebouwen en de duizelingwekkende Main Tower - de op één na hoogste wolkenkrabber van Frankfurt.

Op slechts enkele minuten lopen van het treinstation vind je Hotel Savigny. De moderne en zakelijke toon van de stad zal je ook in dit viersterrenhotel niet ontgaan. De Standaardkamer biedt een moderne, maar tegelijkertijd ook warme, ontspannen sfeer. ‘s Ochtends geniet je van een uitgebreid ontbijtbuffet dat al vanaf 6.00 uur klaarstaat. En zoek bij mooi weer een plaatsje in de idyllische Goethe hoteltuin, een goed bewaard geheim te midden van alle imposante, moderne gebouwen.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.