Verblijf in elegant 4*-resort met privéstrand in Zuid Sicilië

Modica, Sicilië, Italië: Modica Beach Resort

Nu aanbetalen Nu aanbetalen

Betaal nu aan, en de rest later

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Modica Beach Resort

Scala dei Turchi

Modica

Modica Beach Resort - privé strand

Modica Beach Resort

Modica Beach Resort - Executive kamer

Modica Beach Resort

Modica Beach Resort

Modica Beach Resort - Spa

Noto

Catania

Ragusa

Modica Beach Resort

Modica Beach Resort

Modica Beach Resort - Executive kamer

Modica Beach Resort - Executive kamer

Modica Beach Resort - Sauna

Modica Beach Resort - Sauna

Modica Beach Resort

Modica Beach Resort

Ragusa

Caltagirone

Scala dei Turchi.

Modica Beach Resort

Syracuse

Syracuse

Sensationeel Sicilië

Je raakt al snel de tel kwijt tijdens het beklimmen van de honderden traptreden door de wirwar van straatjes in het romantische Modica. Barokke gebouwen, wuivende palmbomen en een fenomenaal uitzicht zijn slechts op steenworp afstand van Modica Beach Resort. In dit serene resort kom je tot rust tijdens een massage in de spa of een dagje gestrekt op een ligbed aan het privéstrand. Modica Beach Resort biedt uitstekende restaurants en is daarmee de perfecte uitvalsbasis om het zuiden van Sicilië te gaan ontdekken.

Met de inbegrepen huurauto rijdt je langs hoge kliffen, azuurblauw water, idyllische eilandjes en een ongerept binnenland. Zet je snorkel op en bewonder de verrassende onderwaterwereld, ontdek oude Griekse theaters, steek je voeten in een fraaie, barokke fontein en streel vooral heel veel je tong. Van Azteekse chocolade tot focaccia gevuld met aubergine en van gestoofde zwaardvis tot uiteraard de lekkerste Siciliaanse witte wijn!

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.