Ruby Marie Hotel Vienna

Wenen, Oostenrijk

Ruby Marie Hotel

Ruby Marie Hotel

Wenen

Lovely kamer

Lovely kamer

Ruby Marie Hotel

Ruby Marie Hotel

Wenen

Ruby Marie Hotel

Ruby Marie Hotel

Ruby Marie Hotel

Wenen

Wenen

Ruby Marie Hotel

Ruby Marie Hotel

Wenen

Designhotel geïnspireerd door de artistieke sfeer van het 7e district. Gevestigd in de Neubau-wijk, die bekend staat om haar creatieve flair en levendige atmosfeer, incl. ontbijt

Als je aan Wenen denkt, schieten je wellicht eerst schnitzels door het hoofd, gevolgd door een flink stuk Sachertorte. Maar de traditionele Weense lekkernijen zijn lang niet alles wat de Oostenrijkse hoofdstad te bieden heeft: jaarlijks wordt Wenen door velen bezocht die zich juist tegoed willen doen aan hoogstaande architectuur en de vele galerieën en musea die er in de stad te vinden zijn. Het is dan ook geen wonder dat één van de nieuwste hotels van de stad, designhotel Ruby Marie, gekozen heeft voor een warenhuis uit 1911 als de perfecte locatie voor hun hoogstaande visie op comfort, creativiteit en luxe voor de moderne reiziger.

Warenhuis Stafa, vroeger bekend onder de naam Mariahilfer Zentralpalast, heeft door de jaren heen vele gedaantewisselingen ondergaan, om in 2015 haar deuren te openen als hotel Ruby Marie. Met de originele architectonische details zoveel mogelijk intact gelaten, vind je een hotel met zeer ruime openbare ruimtes, gestileerd in een minimalistisch maar luxe decor waarin alles een functie heeft. Geïnspireerd door de artistieke sfeer van het 7e district, wordt het Ruby Marie gezien als het trefpunt waar creatieve geesten samenkomen om te jammen in de bar of een pop-up vernissage te houden in het café van het hotel. De comfortabele hotelkamers komen daarnaast aan alle wensen van de moderne reiziger tegemoet, met een tablet, soundsysteem met Marshall-versterker en weldadige regendouche voor een spa-moment in je eigen kamer.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.