Romantik Hotel Landschloss Fasanerie

Zweibrücken, Rijnland-Palts, Duitsland

Romantik Hotel Landschloss Fasaneri

Design kamer

Design kamer

Design kamer

Suite

Suite

Romantik Hotel Landschloss Fasaneri

Romantik Hotel Landschloss Fasaneri

Landelijke suite in de voormalige zomerresidentie van de Poolse koning

Het uitgangspunt van Romantik Hotel Landschloss Fasanerie is dat je anderen gelukkig moet maken om zelf gelukkig te zijn. Culinaire verwennerij, gastvrijheid en comfort staan hoog in het vaandel. Het hotel is gevestigd in de voormalige zomerresidentie van de Poolse koning Stanislaus Lesczcynski. Het is omringd door prachtige tuinen en vijvers, beschikt over een restaurant met Michelin-vermelding en de statige ruimtes worden gesierd door kroonluchters en grote ramen.

Dit hotel is een uitstekende uitvalsbasis om de Vogezen, de Elzas, de Moezel-vallei en het Saarland te verkennen. Je wandelt er, fietst er of rijdt er paard, net als Christian IV, de 16e-eeuwse Koning van Denemarken en Noorwegen, die in de regio zijn eigen “Zweibrücker Pferd” fokte. In het charmante plaatsje Zweibrücken strijk je neer voor “Kaffee und Kuchen”, shop je in het populaire outletcenter en bezoek je de Bibliotheek Bipontina, waar je boeken uit vijf verschillende eeuwen bewondert.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.