Verras je geliefde met een van onze romantische vakanties. Van een romantisch weekendje weg tot een intieme overnachting op een bijzondere locatie... zet de champagne alvast koud en neem je geliefde mee naar een van de meest romantische bestemmingen in eigen land of in het buitenland.

Ontdek samen de mooiste plekjes van Italië en maak lange avondwandelingen langs de kust of in de natuur. Weer terug in het hotel staat er een fles rode wijn op je te wachten of jullie kunnen heerlijk tot rust komen in de wellnessruimte van de meest romantische hotels. Ook in Nederland en België zijn er genoeg hotels die de rust en intimiteit bieden waar je naar op zoek bent. Combineer dit met een stedentripje en verwen jezelf met een heerlijk diner in het hotel.

Waar vieren jullie de liefde?
- In een romantisch kasteel omgeven door natuur en met een hoogstaand restaurant
- In een hotel aan zee, zodat jullie kunnen genieten van de mooiste zonsondergangen
- In een knus boetiekhotel in de stad van de liefde: Parijs, voor lande wandelingen langs de Seine

Vier je de liefde graag over de grens? Ga op avontuur naar Vietnam of Cambodja, waar je je samen kunt laten verwonderen door de indrukwekkende natuur, terwijl je overnacht in de mooiste hotels. Geniet van een groot appartement of royale suite met misschien wel je eigen privézwembad of jacuzzi. Helemaal ontspannen doe je met een heerlijke koppelmassage.

Actuele aanbiedingen