Remisens Premium Roza Annexe

Portoroz, Slovenië

Comfort kamer met zeezicht

Suite met zeezicht

Suite met zeezicht

Suite met zeezicht

Standaardkamer

Wellness, strand & glamour

Een lange kust heeft Slovenië niet, maar veel meer dan het prachtige Portoroz is eigenlijk ook helemaal niet nodig. Zeker nu Remisens Premium Roza Annexe helemaal is gerenoveerd en opgewaardeerd. Hier slaap je nu in stijl aan de Sloveense Rivièra. Portoroz, letterlijk Haven der Rozen in het Sloveens, is een mondaine badplaats met hotels die strijden om de meeste exclusiviteit.

Remisens Premium Roza is een luxe dependance van het nabijgelegen Remisens Premium Hotel Metropol. Beiden hebben een toplocatie op een paar stappen van de Adriatische Zee. De jachthaven is ook om de hoek en het pittoreske stadje Piran vind je aan het eind van dit kronkelende schiereiland. Kom heerlijk tot rust aan het privestrand van het hotel en sluit de dag af met een frisse duik in het water. 

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.