Radisson Blu Balmoral Hotel

Spa, Ardennen, België

Premium kamer

Premium kamer

Premium kamer

Premium kamer

Premium kamer

Ardennen

Ardennen

Ardennen

Voel de rust van de Ardennen

Op zoek naar een heerlijke plek op rijafstand, waar je gedurende een paar dagen in alle rust je batterijen op kunt laden? Met het Radisson Blu Balmoral heb je je toevluchtsoord gevonden, in het hartje van de Ardennen. Gelegen in de bossen bij Spa combineert dit hotel de kwaliteitsstandaard van de Radisson Blu-hotels met de idyllische landschappen van de omgeving.

Met zijn vele heuvels en valleien, bossen en kronkelende rivieren, kun je je hier gemakkelijk één voelen met de frisse groene natuur. Dit luxe viersterrenhotel trekt die lijn op gepaste wijze door: met zijn ruime, comfortabele kamers, zijn prachtige uitzichten, zijn uitstekende gastronomische aanbod en zijn uitgebreide wellnessmenu gaat het één voelen hier uiteindelijk ook gemakkelijk met jezelf.

Goed om te weten

Kinderen jonger dan 16 jaar hebben enkel toegang tot het Balmoral Wellness Center buiten de behandelingstijden en in het bijzijn van een volwassene.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.