Phoenix Copenhagen

Kopenhagen, Denemarken

Phoenix Copenhagen

Superior kamer

Superior kamer

Kopenhagen

Brasserie Murdoch's Books & Ale

Luxe hotel in Kopenhagen

Kroonluchters, marmeren vloeren en gedrapeerde gordijnen: wie een kamer in dit hotel boekt, komt terecht in het tijdperk van Louis XVI. Qua stijl dan, want Hotel Phoenix Copenhagen is luxe en modern uitgerust en bevindt zich midden in Kopenhagen, op drie minuten van het Amalienborg Paleis en het Koninklijke Deens Theater en op tweehonderd meter van de bekendste haven van Denemarken, de Nyhavn.

De historie van deze plek in combinatie met de locatie in een van de leukste hoofdsteden van Europa maken dit hotel bijzonder geschikt voor een luxe stedentrip naar een prachtig historisch pand. Als je 's avonds terugkomt in het hotel kun je heerlijk eten bij restaurant Von Plessen of een lekker koud biertje drinken in de brasserie.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.