Pentahotel Liège

Luik, België

Bar

Penta Plus kamer

Bar

Fitnessruimte

Pentahotel Liege

Penta Plus kamer

Ontbijt

Ontspanningsruimte

Bar

Luik

Luik

Station Luik

Stijlvol Belgisch in het centrum van Luik en de Vurige Stede in de beroemde Carréwijk, incl. ontbijt, gebruik van slippers en badjassen, late check-uit & meer

De Pentahotels zijn met naam en faam de perfecte gastgever voor een bruisend weekendje weg in een unieke setting. En niet geheel toevallig is Luik een verborgen parel onder de Belgische historische steden. Een verblijf in Pentahotel Liège is dus zowel binnen als buiten een onvergetelijke belevenis. Pentahotel Liège is het voormalige Mercure Hotel, dat getransformeerd is tot een modern hotel met een hoog gehalte rock-‘n-roll en een stijlvolle inrichting met een ludieke knipoog. Kamers waarin je je meer dan ooit thuis voelt en gemeenschappelijke ruimtes om je ogen in uit te kijken, met dank aan de zorgvuldig uitgekozen decoraties.

Gezellig tafelen tot in de late uurtjes met internationale favorieten doe je in het Penta Bar & Restaurant. Of verken de prachtige omgeving van het hotel, de beroemde Carréwijk, voor een stijlvol avondje uit. In het hart van ‘De Vurige Stede’ en op 20 minuten van station en luchthaven is de locatie gewoon top. Het jonge, gastvriendelijke en drietalige personeel verwelkomt je met een grote glimlach en zorgt voor een probleemloos verblijf met tal van tips voor een uitstap in de bruisende stad.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.