Penta Hotel Leuven

Leuven, België

Penta Hotel Leuven

Hotelbar

Ontbijtbuffet

Hotelrestaurant

Hotelbar

Business corner

Fitnessruimte

Penta kamer

Penta kamer

Leuven

Leuven

Leuven

Origineel en creatief hotel in het hart van de Vlaamse bierhoofdstad, incl. ontbijt en late check-uit

Een flitsend interieur, trendy design en gevoel van comfort en warmte: dit is waar de Pentastijl om draait. Het Penta Hotel biedt, vanaf het moment dat je het gebouw binnenstapt, een unieke ervaring in het historische centrum van Leuven, de bierhoofdstad van Vlaanderen. Ontwerper Matteo Thun, bekend om zijn eigenzinnige en kleurrijke stijl, is verantwoordelijk voor de opvallende inrichting die niet zou misstaan in de hipste hotels van Londen en Milaan.

In de ontspannen en vriendelijke sfeer van de Pentalounge kan je terecht voor een typisch Belgisch pintje of een exotische cocktail. Daarnaast beschikt het hotel over een eigen restaurant. Hier eet je lokale en internationale gerechten met een creatieve draai, waaronder de beste steaks en burgers van Leuven en een vernieuwde versie van macaroni.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.