Terug naar de natuur? Even een weekend - of een complete vakantie - lang niets doen, een boek lezen of lekker fietsen door de velden en bossen? Bij TravelBird hebben we zorgvuldig geselecteerde hotels en vakanties op het platteland, met luxe vakantiewoningen en comfortabele hotelkamers in Nederland, België, de rest van Europa en verder weg. Vergeet de dagelijkse stress en ontsnap eens voor een weekend of langer naar het platteland! 

Uren lang wandelen in het bos en daarna heerlijk tot rust komen op je hotelkamer of misschien wel in het zwembad of de sauna. Veel van onze hotels hebben namelijk een wellnesscentrum waar je volledig kunt ontspannen na een actieve dag in de natuur.

3 redenen om te overnachten in de natuur:
- Je kunt heerlijk tot rust komen zonder gestoord te worden door het rumoer van een drukke stad
- Van je bed rol je zo de natuur in, trek je wandelschoenen aan en geniet van de geuren van het bos of de zee
- Voor een fijne prijs overnacht je in de mooiste hotels, met een comfortabele nachtrust wordt je ontsnapping naar de natuur helemaal compleet

Kies bijvoorbeeld voor een hotel aan het strand, een kasteel in het bos, een vakantiehuis met het gezin of een landhuis tussen de wijngaarden in Italië. De natuur is een breed begrip en daar weten wij alles van! Kies welke reis het beste bij jou past en wat voor jou de ultieme sleutel is tot het hebben van een ontspannen vakantie.

Actuele aanbiedingen

Binnenkort beschikbaar: