Oostenrijks Alpenvertier

Mühle Resort, Obergurgl, Oostenrijk

Junior suite Schalf Superior

Junior suite Schalf Superior

Junior suite Schalf

Junior suite Schalf

Junior suite Ramol

Junior suite Ramol

Schermer Superior kamer

Wellnesshotel in de Oostenrijkse Alpen

Het Mühle Resort is een heerlijk hotel gelegen ten zuiden van Innsbruck. Dit spahotel is gesitueerd in een bosrijke omgeving en wordt omringd door hoge bergtoppen en mooie valleien. Het is het perfecte toevluchtsoord om je onder te dompelen in een warm bad van Oostenrijkse tradities en specialiteiten, want hier wordt niets aan het toeval overgelaten.

Dit luxe viersterrenhotel biedt onderdak aan een uitstekend restaurant waar je ’s ochtends aanschuift voor een uitgebreid ontbijtbuffet en in de avonduren kan genieten van een zesgangendiner met een fles bijpassende wijn. Ultiem relaxen doe je in de spa van het hotel, die is uitgerust met zwembaden, bubbelbad en sauna’s, om vervolgens uiterst ontspannen in slaap te kunnen vallen in een van de ruime junior suites.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.