Novotel London Excel

Londen, Verenigd Koninkrijk

Londen

Emirates Air Line kabelbaan

Novotel London ExCeL

Novotel London ExCeL

Greenwich

Standaardkamer

Novotel London ExCeL

O2 Arena

Ontbijt in het hotel

Wellnessruimte van het hotel

St Katherine Docks

Fitnessfaciliteiten

Sauna

Stijlvol 4*-hotel in de charmante wijk Newham in Londen, vlak bij expositiecentrum ExCeL en met makkelijke verbinding naar het bruisende centrum, incl. Engels ontbijt & riviercruise

Perfect voor zaken en plezier, het Novotel London Excel is een fantastisch verblijf in London Docklands. Je kamer is een minimalistische, stijlvolle ruimte met alle voorzieningen die je nodig hebt voor een comfortabel verblijf. Er is een chique restaurant in brasserie-stijl, waar een eenvoudige, maar authentieke, internationale keuken wordt geserveerd. Bovendien heb je een fitnesscentrum, een sauna en een hamam: je eigen oase tussen de stadsdrukte.

Natuurlijk, er is in Londen meer te doen dan alleen maar je hotel. De financiële grootmacht van Canary Wharf ligt voor de deur, net als de strakke bars en toprestaurants van het herontwikkelde Docklands-gebied. Stap in de trein of de metro en je bent zo in het centrum van Londen, of je nu op zoek bent naar de toeristische bezienswaardigheden of gewoon wilt genieten van de onvergelijkbare sfeer van een van 's werelds grootste steden.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.