NH Collection Prague

Praag, Tsjechië

Superior kamer

Praag

NH Collection Prague

Praag

Praag

Junior suite

Zwembad van het hotel

Praag

Praag

Restaurant van het hotel

Ontbijtruimte

Restaurant

NH Collection Prague

Restaurant van het hotel

NH Collection Prague

Wellnessruimte van het hotel

Sauna

Terras

Ontdek 'The Gold City' vanuit dit luxe hotel met wellness vlak bij de oude binnenstad, incl. ontbijt, wellness, late check-uit & gratis parkeren

Vlak bij de oude binnenstad van Praag ligt NH Collection Hotel. Dit moderne hotel is omringd door groen, heeft stijlvolle kamers en suites met kingsize-bedden, aparte zitgedeeltes en badkamers met bad. Daarna beschikt het over een spa, een restaurant, een Sky Lounge en niet geheel onbelangrijk: voor gasten zijn er parkeerplekken beschikbaar.

Praag is een van de mooiste steden van Europa. Het barst er van de monumentale bouwwerken waaronder de imposante Karelsbrug, de Praagse burcht, het Oude Stadsplein en de St. Vituskathedraal. Het is een stad met een rijke geschiedenis en met heel veel sfeer, die met vele restaurants, bars en clubs ook tot in de late uurtjes uitermate gezellig is.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.