Modica Beach Resort

Modica, Sicilië, Italië

Deluxe kamer

Ervaar de schoonheid van Sicilië in al zijn pracht in een elegant 4*-hotel

Voor een stukje Siciliaans paradijs met een rustige twist, ontsnap je naar het pas geopende Modica Beach Resort in Marina di Modica, een kleine badplaats op 40 minuten rijden van Ragusa aan de zuidkust van de regio. Een verblijf aan het strand met een subliem uitzicht op zee. Dit resort heeft een krachtige uitstraling met een modern design, een buitenzwembad met prieel en een restaurant met een rijke regionale keuken. Je kunt hier op de veranda dineren voor een bijzonder mooie ervaring.

Wanneer je niet druk aan het loungen bent op het privéstrand met een eigen bar, kun je wat tijd doorbrengen met het ontdekken van de omringende bezienswaardigheden - van de stad Modica genesteld in het Hyblaean-gebergte tot het perfecte ansichtkaartplaatje-Ragusa en zijn ouderwetse architectuur, tot het indrukwekkende archeologische park Neapolis van Syracuse met zijn Romeinse amfitheater.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.