Het Middellandse Zeegebied heeft een grote rijkdom aan prachtige landen met een perfect klimaat voor een heerlijke vakantie. Voorbeelden van mediterrane landen waar je voordelig een heerlijke vakantie aan zee kunt doorbrengen zijn landen als Spanje, Gibraltar, Andorra, het zuiden van Frankrijk, Monaco, Italië, Malta, San Marino, het Vaticaan, Slovenië, Kroatië, Montenegro, Albanië, Bosnië en Herzegovina, Griekenland, Turkije, Cyprus, Syrië, Libanon, Israël, Palestina, Egypte, Libië, Tunesië, Algerije en Marokko. Naast helder water en heerlijke zand- of kiezelstranden vind je in landen als Turkije prachtige architectuur, levendige markten en tal van bezienswaardigheden. 

Het gebied rond de Middellandse Zee staat garant voor indrukkend mooie natuur, prachtige stranden, gastvrije landen en ontspanning aan het water. Van een zonvakantie in Griekenland en ontspannen aan de Costa del Sol tot een luxe appartement in Portugal of een strand aan het helderblauwe water van Kroatië, tussen onze aanbiedingen vind je de perfecte vakantie!

Met het hele gezin naar de zon of een romantische vakantie plannen? Wij bieden heerlijke vakantiehuizen en wellness hotels in zonnig Zuid-Europa. Maar er is meer! Houd je van actieve vakanties in een omgeving die zich perfect leent voor het maken van een fietstocht of een wandeling? Heb je zin in raften of huur je een kano waarmee je de bulderende golven wilt bedwingen? Of kies jij voor een ontspannen Fly & Drive vakantie in Kroatië? Van wijngaarden en vijgenbomen in Portugal tot het ontspannen leven aan de Franse kust, je hebt het bij ons voor het kiezen.

We geven je graag de leukste tips bij onze aanbiedingen voor bezienswaardigheden in Italië, Frankrijk, Spanje, Griekenland of Portugal. Voor een familievakantie die bij iedereen in de smaak valt is een verblijf op een prachtig resort een perfecte keuze. Met een voordelig hotel of een appartement met eigen zwembad bieden we je de leukste vakantiedeals. Ga je voor gemak? Kies dan voor een van onze heerlijke pakketreizen.

Kortom, bekijk onze steeds wisselende aanbiedingen voor een perfecte mediterrane vakantie en pak je koffer vast in!

Actuele aanbiedingen

Binnenkort beschikbaar: