Alleen vandaag: Maxim Opéra

Parijs, Frankrijk

24 uur korting 24 uur korting

Onze special: 24 uur met extra korting

Superior kamer

Hotel Maxim Opéra

Hotel Maxim Opéra

Hotel Maxim Opéra

Hotel Maxim Opéra

Hotel Maxim Opéra

Hotel Maxim Opéra

Hotel Maxim Opéra

Hotel Maxim Opéra

Ontbijtruimte

Ontbijt

Ontbijtruimte

Ontbijtruimte

Classic kamer

Superior kamer

Superior kamer

Superior kamer

Deluxe kamer

Deluxe kamer

Parijs

Montmartre

Opéra Garnier

Galeries Lafayette

24 uur korting: Boetiekhotel op fijne locatie in het 9e arrondissement vlak bij bekende bezienswaardigheden en belangrijke metro- en treinstations, incl. ontbijt & fles wijn

Je ogen uitkijken in het beroemde warenhuis Galeries Lafayette, ronddwalen in het imposante Opéra Garnier en een stukje historie bewonderen bij La Trinité - het 9e arrondissement in Parijs heeft een aantal prachtstukken weten te verzamelen.

Met een overnachting in het nieuwe viersterrenhotel Maxim Opéra ben je op steenworp afstand van deze bezienswaardigheden. Mocht je met de trein binnen komen zoefen dan kun je zelfs te voet naar het hotel gaan: het treinstation Gare du Nord ligt op slechts 1.2 km afstand. Drop je koffers, neem een lekkere slok koffie en wandel meteen door naar het Louvre dat op 20 minuten loopafstand ligt.

De kamers zijn comfortabel ingericht in neutrale tinten. Er zullen ongetwijfeld wat fiets- of wandelkilometers in het verschiet liggen, dus laat je ‘s ochtends gaan tijdens het Franse ontbijtbuffet in de ontbijtkamer. Dat extra croissantje gaat er vast wel in! 

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.