52 aanbiedingen

Last Minute Weekend Weg

Heb je het gevoel dat je er even tussenuit moet? TravelBird biedt uitkomst! Boek een last minute weekend weg en begin volgende week als herboren!
Bekijk meer:
Geselecteerde filters:
52 aanbiedingen
Filters Verwijder

Wordt het mooi weer dit weekend? Waar wacht je dan nog op! Je laadt de batterij weer helemaal op tijdens een last minute weekend weg. Kies je voor de kust, het bos of een weekend vol cultuur?

Wanneer je een vakantie of een weekend weg boekt, moet je vaak nog weken of misschien wel maanden wachten. Terwijl je soms gewoon het gevoel hebt dat je nú weg wilt; geen dagen aftellen, maar impulsief en direct. Je haalt de avonturier in jezelf naar boven tijdens een weekendje weg last minute. Laat je agenda een keer voor wat het is en neem je partner bij de hand op weg naar een last minute weekendje weg, want impulsieve acties zorgen voor groot plezier!

Dan begint het bedenken van een bestemming, of zwierf die toevallig al door je hoofd? Het mooie van een spontaan weekend weg is dat je de weersverwachting alvast kunt bekijken. Schijnt het zonnetje en blijft het droog? Kies dan voor een hotel aan de kust, waar je heerlijk kunt uitwaaien, of verblijf op de Veluwe, waar je de mooiste boswandelingen maakt.

Er spontaan tussenuit!

Impulsief een weekend weg? Dan heb je weinig kunnen plannen... En dat is mooi! Doe waar je zin in hebt: wandelen, fietsen, zwemmen of cultuur snuiven, het kan allemaal!

Wanneer je geen plan hebt, maar er gewoon éven tussenuit wilt, lijken de mogelijkheden eindeloos. Ga je op ontdekkingstocht in eigen land, bij een van onze buurlanden, of pak je misschien wel het vliegtuig naar een bruisende Europese stad?

Je wilt weg en wel nu! Wie neem je mee tijdens een last minute weekend? Misschien wel je vriend, een vriendin of je zus. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om alleen de hort op te gaan met een tas vol boeken en tijdschriften en jezelf eens lekker aan de kust te nestelen. Je hoeft namelijk niet ver te gaan voor een last minute weekend weg, ons land heeft genoeg te bieden. Waai uit op een van de eilanden, wandel en fiets op de Veluwe of haal de bourgondiër in je naar boven tijdens een weekendje Brabant.

Of blijven de boeken ongeopend tijdens je bezoek aan een bruisende stad? Londen, Berlijn en Parijs bereik je namelijk in een mum van tijd met het vliegtuig. Op Schiphol scoor je nog even een reisgids die je doorbladert in het vliegtuig en je spontane avontuur is begonnen! Het leuke van een ongepland weekend ertussenuit is dat je al drentelend door de stad de leukste onontdekte plekjes tegenkomt.

Tijd om je weekendtas in te pakken!

Leg de strandstoelen achterin de auto, trek je wandelschoenen aan en bindt de fietsen achterop; het is de hoogste tijd voor een last minute weekend weg.

Pak de auto vol met strandspullen voor een romantisch weekend aan de kust of pak licht en spring in het vliegtuig. Wat je ook kiest, een heerlijk last minute weekend weg is binnen handbereik!

Vroeger werden vakanties vaak ver vooruit gepland, maar nu onze samenleving steeds dynamischer wordt, lijkt dit verleden tijd. Uit onderzoek van de Vakantiebeurs in Utrecht blijkt dat maar liefst de helft van de ondervraagden in dezelfde maand nog vertrekt. Behoor jij tot deze groep? Wie weet zit je volgend weekend wel in een pannenkoekenhuis op de Veluwe, proef je Belgische bieren bij een brouwerij óf sta je bovenop de Eiffeltoren. Zoveel keuzes en zó dichtbij, dit wordt een weekend om niet snel te vergeten.

Belangrijk bij elke bestemming: eten!

Waar je ook naartoe gaat, een belangrijke factor van elke (mini)vakantie is de lokale keuken. Begin je al te watertanden bij de gedachten aan heerlijke gerechten bereid met seizoensgebonden producten?

Verwen jezelf tijdens een weekend weg en geniet niet alleen van elkaar, maar ook van het lekkere eten. Liefde gaat nu eenmaal ook door de maag.

In ons kikkerlandje heeft elke regio zo zijn specialiteiten, van de lekkerste zoetigheden - denk aan Bossche bollen en Limburgse vlaaien - tot de fijnste visspecialiteiten zoals Volendamse paling en Zeeuwse mosselen. Genoeg te ontdekken en te proeven in eigen land tijdens een last minute weekend weg!

Bovendien vinden er in binnen- en buitenland verscheidene foodfestivallen plaats, waaronder 'Barrio Cantina' in Belgische steden, ‘Fête de la Gastronomie’ in Frankrijk en natuurlijk onze eigen 'Rollende Keukens' in Amsterdam en het rondreizende 'Food Truck Festival TREK'. Eetkraampjes, picknickbanken en bandjes zorgen voor eetplezier als nooit te voren. Vooral met het zonnetje op je bol en een drankje in de hand wordt dit een geweldige ervaring!

Kunnen we je helpen? Vind antwoorden op de meest gestelde vragen of neem contact met ons op.
Ga naar helpcenter