Ontdek de natuurwonderen van winterwonderland IJsland

Hafnarfjördur - nabij Reykjavik: Hotel Vellir

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Northern Lights

Gullfoss (Golden Circle tour)

Hafnarfjordur

Hotel Vellir, Hafnarfjordur

Standard room, Hotel Vellir, Hafnarfjordur

Standard room, Hotel Vellir, Hafnarfjordur

Hotel Vellir, Hafnarfjordur

Hotel Vellir, Hafnarfjordur

Hotel Vellir

Northern Lights

Geysir (Golden Circle tour)

Thingvellir National Park (Golden Circle tour)

Blue Lagoon

Dolfijnen spotten tijdens walvis excursie

Vik (South Coast tour)

Skogafoss (South Coast tour)

Seljalandsfoss (South Coast tour)

Reykjavik

Hafnarfjordur

Northern Lights

Gulfoss

Thingvellir National Park (Golden Circle tour)

Thingvellir

Blue Lagoon

Walvis spotten-excursie

Seljalandsfoss

Reynisdrangar (South Coast tour)

Ontdek het sprookjesachtige IJsland met een schier oneindige hoeveelheid excursies, van het Noorderlicht tot een tour om walvissen te spotten

Levendig Reykjavik verkennen: Reykjavik is de noordelijkste hoofdstad ter wereld. Het centrum is vrij beperkt waardoor alles goed te voet te doen is. Bewonder de futuristische Hallgrímskirkja kerk. Dit bijzondere bouwerk heeft een lift. Als je helemaal naar boven gaat, heb je een prachtig uitzicht over de kleurrijke daken van Reykjavik. Hotel Vellir ligt tussen bergen, meren en vlakbij de zee, terwijl het centrum van Hafnarfjördur vlak bij is. Voor het hotel stopt een bus met rechtstreekse verbindingen naar Reykjavik met knusse cafés en charmante straten.

Onvergetelijke excursies:
IJsland staat bekend om haar prachtige natuurwonderen: van het betoverende noorderlicht tot de Golden Circle. Met de vele watervallen, geisers en fraaie vergezichten op de prachtige nationale parken is de Golden Circle-excursie niet alleen een lust voor het oog maar maak je ook prachtige herinneringen die je niet snel zal vergeten.

Winter Whale Watching- excursie :  Dankzij de laagstaande zon in de winter wordt het spotten van walvissen en dolfijnen nog magischer. De warme gloed over de besneeuwde bergen rond de baai, kleuren de lucht fel oranje of roze. Verken de rijke flora en fauna van de kust in de schaduw van het omringende prachtige landschap terwijl je de frisse lucht van de Atlantische Oceaan inademt. 

Hotelfaciliteiten:
  • Bar
  • Wifi
  • Restaurant
  • 24-uurs receptie
  • Excursiebalie
  • Fitnessruimte (toeslag)

Locatie
Hotel Vellir ligt op 38 kilometer van de internationale luchthaven. Het startpunt van de Blue Lagoon excursie is het BSI bussation in Reykjavik. Vanaf Hotel Vellir kun je de bus of taxi richting dit busstation en het centrum van Reykjavik nemen. De Walvis spotten-excursie vertrekt vanuit de oude haven nabij het kantoor van Elding Adventure at Sea in Reykjavik. Voor alle andere excursies word je opgehaald bij het hotel.

Goed om te weten
Houd er rekening mee dat er niet gegarandeerd kan worden dat je het Noorderlicht tijdens deze reis zult zien aangezien dit een natuurfenomeen is.
Lees meer over de excursies onder ‘Reisdetails’.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.