Ontdek de natuurwonderen van winterwonderland IJsland

Hafnarfjördur - nabij Reykjavik: Hotel Vellir

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Noorderlicht

Gullfoss (Golden Circle-excursie)

Hafnarfjordur

Hotel Vellir, Hafnarfjordur

Hotel Vellir, Hafnarfjordur

Hotel Vellir, Hafnarfjordur

Hotel Vellir, Hafnarfjordur

Hotel Vellir, Hafnarfjordur

Hotel Vellir, Hafnarfjordur

Noorderlicht

Geysir (Golden Circle-excursie)

Thingvellir National Park (Golden Circle-excursie)

Blue Lagoon

Blue Lagoon

Dolfijnen spotten tijdens Walvis spotten-excursie

Vik (Zuidkust-excursie)

Skogafoss (Zuidkust Classic-excursie)

Seljalandsfoss (Zuidkust Classic-excursie)

Skogafoss (Zuidkust-excursie)

Reykjavik

Reykjavik

Hafnarfjordur

Noorderlicht

Gulfoss (Golden Circle-excursie)

Thingvellir National Park (Golden Circle-excursie)

Thingvellir (Golden Circle-excursie)

Blue Lagoon

Walvis spotten-excursie

Seljalandsfoss (Zuidkust-excursie)

Skogafoss (Zuidkust-excursie)

Reynisdrangar (Zuidkust-excursie)

Noorderlicht, geisers en watervallen, incl. ontbijt, vluchten & excursies

Word gratis lid om onze exclusieve prijzen te zien
Tot 27% Korting op de beschikbare online prijzen

Ontdek het sprookjesachtige IJsland met een schier oneindige hoeveelheid excursies, van het Noorderlicht tot een tour om walvissen te spotten

Levendig Reykjavik verkennen: Reykjavik is de noordelijkste hoofdstad ter wereld. Het centrum is vrij beperkt waardoor alles goed te voet te doen is. Bewonder de futuristische Hallgrímskirkja kerk. Dit bijzondere bouwerk heeft een lift. Als je helemaal naar boven gaat, heb je een prachtig uitzicht over de kleurrijke daken van Reykjavik. Hotel Vellir ligt tussen bergen, meren en vlakbij de zee, terwijl het centrum van Hafnarfjördur vlak bij is. Voor het hotel stopt een bus met rechtstreekse verbindingen naar Reykjavik met knusse cafés en charmante straten.

Onvergetelijke excursies:
IJsland staat bekend om haar prachtige natuurwonderen: van het betoverende noorderlicht tot de Golden Circle. Met de vele watervallen, geisers en fraaie vergezichten op de prachtige nationale parken is de Golden Circle-excursie niet alleen een lust voor het oog maar maak je ook prachtige herinneringen die je niet snel zal vergeten.

Winter Whale Watching- excursie :  Dankzij de laagstaande zon in de winter wordt het spotten van walvissen en dolfijnen nog magischer. De warme gloed over de besneeuwde bergen rond de baai, kleuren de lucht fel oranje of roze. Verken de rijke flora en fauna van de kust in de schaduw van het omringende prachtige landschap terwijl je de frisse lucht van de Atlantische Oceaan inademt. 

Hotelfaciliteiten:
  • Bar
  • Wifi
  • Restaurant
  • 24-uurs receptie
  • Excursiebalie
  • Fitnessruimte (toeslag)

Locatie
Hotel Vellir ligt op 38 kilometer van de internationale luchthaven. Het startpunt van de Blue Lagoon excursie is het BSI bussation in Reykjavik. Vanaf Hotel Vellir kun je de bus of taxi richting dit busstation en het centrum van Reykjavik nemen. De Walvis spotten-excursie vertrekt vanuit de oude haven nabij het kantoor van Elding Adventure at Sea in Reykjavik. Voor alle andere excursies word je opgehaald bij het hotel.

Goed om te weten
Houd er rekening mee dat er niet gegarandeerd kan worden dat je het Noorderlicht tijdens deze reis zult zien aangezien dit een natuurfenomeen is.
Lees meer over de excursies onder ‘Reisdetails’.
Hotel Vellir, Tjarnarvellir 3, Hafnarfjordur, IJsland

Vluchtdetails

De heen- en terugvlucht tussen de gekozen luchthaven en Keflavik, IJsland zijn in de prijs inbegrepen.

Wij doorzoeken alle luchtvaartmaatschappijen om je de ruimste keuze aan vluchten, vertrekluchthavens en vluchttijden aan te bieden.

De volgende stap in het boekingsproces is het selecteren van de vluchtopties die het beste aansluiten bij jouw wensen. De inbegrepen vluchten zijn onderhevig aan de huidige beschikbaarheid en prijzen en kunnen tijdens het boekingsproces veranderen.

Eén stuk handbagage is inbegrepen per persoon. Houd er rekening mee dat ingecheckte bagage niet is inbegrepen, maar je kunt deze bij veel luchtvaartmaatschappijen bijboeken tijdens de vluchtselectieprocedure.

Tijdens deze bijzondere reis in IJsland heb je de mogelijkheid om veel highlights van de IJslandse natuur te zien. Bij alle aanbiedingen zit de unieke Noorderlicht tour en de welbekende Golden Circle-excursie inbegrepen. Daarnaast kan je optioneel kiezen voor een aanbieding met een ontspannende Blue Lagoon-excursie, een fantastische Walvis spotten-excursie of de avontuurlijke Zuidkust Classic-excursie. Tijdens alle excursies vertellen Engelstalige locals boeiende achtergrondverhalen.

Inclusief

Noorderlicht-excursie
Tijdens de noorderlicht-excursie kun je een van de mooiste natuurverschijnselen ter wereld aanschouwen: de aurora borealis. Een vaste locatie is er niet; je ervaren gids weet waar je na zonsondergang de meeste kans hebt om de kleurrijke lichtpatronen aan de hemel waar te nemen. Hoewel de kans op waarneming groot is blijft het noorderlicht een natuurverschijnsel. Het kan dus niet 100% gegarandeerd worden dat het ook deze avond zichtbaar is.

Golden Circle-excursie

De Golden Circle is een schitterende route van ongeveer 300 kilometer. Het beginpunt is het vulkanische natuurpark Thingvellir, waar de natuurlijke rijkdom van IJsland schitterend tot uiting komt. Via Thingvellir kom je onder andere langs de waterval Gullfoss en de spuitende warmwaterbron Geysir.

Optioneel bij te boeken

Blue Lagoon-excursie
De Blue Lagoon is een van de beroemdste plekjes van IJsland. Tussen de zwarte rotsen ligt een stomend meer, opgewarmd door de vulkanische ondergrond, ooit een oud lavaveld. Niet alleen geniet je er van schitterende uitzichten en warme golfjes, de mineralen en silicaten in het meer hebben bovendien een helende werking! Boek snel de excursie (let op: exclusief entreegelden, incl. transfers) en zie het met je eigen ogen. Let op: wij raden aan om je entreeticket ver vooraf te boeken. Op locatie is het erg druk en vaak voor die dag al uitverkocht.

Walvis spotten-excursie
Tijdens deze unieke (winter)ervaring ga je op zoek naar de walvissen en dolfijnen. Met de laaghangende zon schijnend op je gezicht, proberen jij en je medereizigers deze prachtige dieren te spotten.

Zuidkust Classic-excursie
Tijdens deze excursie word je meegenomen langs de zuidkust van IJsland. Je stopt onder andere bij de prachtige Seljalandsfoss en Skógafoss watervallen. Seljalandsfoss maakt deel uit van de Seljandsá rivier, die zijn oorsprong vindt in de Eyjafjallajökull gletsjer.

Goed om te weten
Houd er rekening mee dat er niet gegarandeerd kan worden dat je het Noorderlicht tijdens deze reis zult zien aangezien dit een natuurfenomeen is. Het startpunt van de Blue Lagoon excursie is het BSI bussation in Reykjavik. De Walvis spotten-excursie vertrekt vanuit de oude haven nabij het kantoor van Elding Adventure at Sea in Reykjavik. Alle andere excursies vertrekken vanuit het hotel.

Reizen van Secret Escapes

.... zijn precies wat het lijkt: exclusief en rechtstreeks door ons georganiseerde reizen - zonder tussenpersonen. Deze zorgvuldig geselecteerde aanbiedingen garanderen heerlijke reizen tegen mooie prijzen.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.