Hotel Monte Cristo

Parijs, Frankrijk

Binnenzwembad van het hotel

Bar van het hotel

Salon van het hotel

Receptie van het hotel

Hôtel Monte Cristo

Binnenzwembad van het hotel

Binnenzwembad van het hotel

Sauna van het hotel

Standaardkamer

Standaardkamer

Standaardkamer

Standaardkamer

Superior kamer

Superior kamer

Superior kamer

Deluxe kamer

Deluxe kamer

Deluxe kamer

Deluxe kamer

Badkamer

Badkamer

La Conciergerie, Parijs

Saint-Michel, Parijs

La Sorbonne, Parijs

Parijs

Jardin du Luxembourg, Parijs

4*-hotel in Parijs met prachtig, sfeervol interieur, vlakbij Opéra Bastille en Centre Pompidou, incl. ontbijt, wellness & rumdegustaties

De missies, reizen en romans van Alexandre Dumas: ze horen bij de canon van de Franse cultuur. En zijn ook vandaag de dag voor velen nog een bron van inspiratie, zoals voor de eigenaren van het splinternieuwe viersterrenhotel Monte Cristo, in het 5e arrondissement van Parijs. Ze zijn erin geslaagd met hun visie een bijzondere accommodatie toe te voegen aan het rijke hotelaanbod van de Franse hoofdstad. Niet alleen beschikt het Monte Cristo over een uitgebreid wellnessgedeelte, ook de kamers voelen anders aan dan bij vele Parijse hotels. Ze zijn rijk in detail en knipogen naar oriëntaalse sferen. Ooit wel eens exotische planten in je kamer gehad, als extra luxe?

Het Monte Cristo past bovendien uitstekend in zijn omgeving. Het 5e arrondissement staat bekend als het intellectuele hart van Parijs. Hier voelt aan de linkeroever van de Seine voelt de Franse hoofdstad net als het hotel: jong, trendy en avontuurlijk. Het Quartier Latin heeft de reputatie van studentenwijk: hier vind je keukens uit de hele wereld voor een schappelijke prijs, maar ook culinaire hoogstandjes uit de geliefde Franse keuken.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.