Hotel Majestic Radisson Blu Resort, Terme di Galzignano

Terme di Galzignano, Veneto, Italië

Superior kamer

Superior kamer

Stijlvol hotel in Galzignano Terme

Hotel Majestic ligt in de kleine gemeente Galzignano Terme, in het noorden van Italië. Zoals de naam al doet vermoeden, is dit gebied zeer geliefd om één reden in het bijzonder: in het nabijgelegen vulkanische natuurpark bevinden zich heetwaterbronnen die uitmonden in de omgeving. Dit maakt het hotel tot een waar kuuroord om helemaal tot rust te komen. Bij het hotel bevinden zich drie grote thermaalbaden met een constante temperatuur van 36º. Als dit zonovergoten gebied niet al een rustgevende uitwerking op lichaam en geest heeft, dan ervaar je die wel te midden van alle sauna's, jacuzzi's en panoramische tuinen.

Olijfgaarden en beboste heuvels omringen gracieus het stijlvolle hotel. Trek een dag het grote natuurpark van wel 350 vierkante kilometer in en ontdek de bossen, heuvels en bronnen te voet of per mountainbike. Kom daarna tot rust tijdens een uitgebreide massage, om vervolgens op het gezellige terras te smullen van de traditionele Venetiaanse gerechten. Al is een écht tripje naar Venetië of een van de andere omliggende historische steden natuurlijk ook geen slecht idee! Natuur, wellness, heerlijk eten en culturele bezienswaardigheden – alles komt samen in Hotel Majestic Radisson Blu Resort, Terme di Galzignano.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.