Hotel Le Colombier

Obernai, Elzas, Frankrijk

Hôtel Le Colombier Obernai

Hôtel Le Colombier Obernai

Bar

Ontbijtruimte

Ontbijtruimte

Ontbijtruimte

Ontbijtruimte

Fitnessruimte

Wellnessruimte

Wellnessruimte

Wellnessruimte

Privilege kamer

Obernai

Obernai

Colmar

Straatsburg

Straatsburg

Modern 4*-hotel in Obernai in de Elzas, gevestigd in een traditioneel vakwerkhuis, incl. ontbijt & toegang tot wellness en fitnessruimte

In het hart van de historische stad Obernai, op slechts een minuut lopen van het sfeervolle Place du Marché (marktplein), bevindt zich het viersterrenhotel Le Colombier. Gevestigd in een traditioneel Elzasser-pand, merk je bij binnenkomst al dat gastvrijheid de boventoon voert – hier voel je je meteen thuis. Na een goede nachtrust in de ruime en comfortabele kamer geniet je van het uitgebreide ontbijt en is het tijd om eropuit te gaan en alle highlights rond het marktplein te bekijken, zoals de winkels in de autovrije hoofdstraat, de Kapellturm en de Fontaine Sainte-Odil. Ga ook zeker, net iets buiten het centrum, naar de bijzondere stadsmuur.

Bij terugkomst in het hotel kom je helemaal tot rust in de sauna van het hotel. Sluit de dag af met een smakelijk diner bij een van de restaurants in de stad, die een heerlijke mix van Elzasser klassiekers en de Franse keuken bieden, uiteraard begeleid door een lekkere streekwijn.Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.