Hôtel du Théâtre

Parijs, Frankrijk

Classic kamer

Parijs

Hôtel du Théâtre

Hôtel du Théâtre

Lounge

Lounge

Ontbijtruimte

Ontbijtruimte

Extra's tijdens Valentijnsdag

Comfort kamer

Comfort kamer

Parijs

Parijs

Sacré-Coeur, Parijs

Parijs

Boetiekhotel in Haussmann stijl in het 17e arrondissement van Parijs, incl. ontbijt, vroege check-in & optionele rondvaart over de Seine

Dit sfeervolle boetiekhotel is perfect voor een Parijse stedentrip. Het heeft een fantastische locatie in het hart van een van de meest chique wijken van de stad: het 17e arrondissement. Hier wonen rijke Prijzenaren en vind je de Arc de Triomphe en de Champs Elysées. Je verblijft in een van de 20 traditionele, comfortabele kamers.

Door de geweldige locatie van het hotel kun je snel en gemakkelijk de wereldberoemde Parijse attracties bezoeken. Bezoek bijvoorbeeld het mooie theater Hébertot, dat aan de overkant van de straat igt. Of ga picknicken in het groene Park Monceau met het onvergetelijke brood van boulanger Arnaud Delmontel. Mis ook zeker de mooie verborgen passage Geffroy Didelot niet.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.