Savoy Rotterdam

Rotterdam, Nederland

Standaardkamer

Savoy Rotterdam

Standaardkamer

Standaardkamer

'De Rotterdam' en de Erasmusbrug

Markthal

Rotterdam

Savoy Rotterdam

Centraal Station

Kubuswoningen

Savoy Rotterdam

Savoy Rotterdam

Savoy Rotterdam

Charmante kamer voor een eigenzinnig verblijf in het centrum van Rotterdam, incl. ontbijt & meer

Rotterdam is terug van weggeweest. Met een gerevitaliseerd stadscentrum, schitterende nieuwe gebouwen zoals de Markthal, het Centraal Station en De Rotterdam, een rijk cultureel aanbod en een levendige barscene is de stad op het ogenblik helemaal in. Het viersterrenhotel Savoy Rotterdam is de ideale uitvalsbasis tijdens je verblijf in de havenstad. Met haar 94 kamers, fitnesscentrum, een loungebar dat bekend staat om haar exotische cocktails en de charmante, huiselijke inrichting in de openbare ruimten, is dit een uitstekende home away from home waar je na een lange dag weer volledig kunt bijkomen in het moderne, eigenzinnige decor.

Door de locatie midden in het centrum van de stad zijn de belangrijkste bezienswaardigheden in een mum van tijd te bereiken. Met een korte wandeling ben je bij de kubuswoningen van Piet Blom en de Markthal, of neem de tram en bezoek de mooiste architectonische hotspots, waaronder de Erasmusbrug en het Witte Huis. Tien minuten lopen van het hotel vandaan sta je in de Koopgoot, terwijl je iets verderop op de Witte de Withstraat curieuze winkeltjes, galerijen en high fashion kunt vinden. Behoefte aan meer kunst en cultuur? Met Kunsthal Rotterdam, Museum Boijmans van Beuningen en het Maritiem Museum allen op loopafstand van het hotel kun je je tegoed doen aan werken van Rembrandt, Rubens, van Gogh en Dalí, naast een groot aantal moderne kunstenaars.

De havenstad biedt meer dan genoeg culinaire highlights; proef van gerechten uit het Midden-Oosten en Noord-Afrika bij Wereldeethuis Bazar, of ga voor bourgondische lekkernijen bij eetcafé Dudok. Aan het einde van de dag kun je vervolgens compleet ontspannen met een cocktail in The Garden of Eden, de loungebar van het hotel.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.