Fly & Drive van de Toscaanse kust tot Umbrië

Italië: Sassetta & Gubbio

Uniek

Alleen bij ons te boeken

Nu aanbetalen Nu aanbetalen

Betaal nu aan, en de rest later

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

San Vincenzo

Route van de reis (c) Map created by TravellersPoint

Volterra

Sassetta

Tenuta la Bandita, Sassetta

Tenuta la Bandita, Sassetta

Tenuta la Bandita, Sassetta

Tenuta la Bandita, Sassetta

Tenuta la Bandita, Sassetta

Bolgheri

Montalcino

Montepulciano

Civita di Bagnoregio

Perugia

Gubbio

Castello Baccaresca, Gubbio, Perugia

Castello Baccaresca, Gubbio, Perugia

Castello Baccaresca, Gubbio, Perugia

Castello Baccaresca, Gubbio, Perugia

Castello Baccaresca, Gubbio, Perugia

Castello Baccaresca, Gubbio, Perugia

Castello Baccaresca, Gubbio, Perugia

Assisi

Perugia

Landschap van Umbrië

Rust en romantiek in Italië

Dag 1: Amsterdam/Eindhoven/Brussel Charleroi - Pisa - Sassetta (ca. 88 km)
Het is zover! Vandaag vlieg je naar Pisa. Op de luchthaven haal je de huurauto op en rijd je naar het zuiden. In Sassetta kom je in een typisch Toscaans dorpje terecht waar het Italiaanse leven in alle puurheid zegeviert. Je verblijft 3 nachten in Tenuta la Bandita, inclusief ontbijt, kortingen & fles olijfolie.

Dag 2 & 3: Sassetta
Vanuit het pittoreske Sassetta ontdek je de komende dagen de Toscaanse kust. De stranden bij Rosignano Marittimo en Cecina zijn om door een ringetje te halen. Rijd ook het binnenland in naar de eindelozen cipressen in de Viale dei Cipressi en proef de lokale wijnen in het sfeervolle Bolgheri. Wil je even iets anders? Stap dan op de boot naar Elba!

Dag 4: Sassetta - Gubbio Perugia (ca. 282 km)
Vandaag laat je Sassetta achter je en rijd je het binnenland in. Na een prachtige route met goudgele heuvels, verlaten boerderijen en uitgestrekte wijnvelden kom je aan in Umbrië. Je verblijft 2 nachten in Castello di Baccaresca, inclusief ontbijt, wellness & welkomstdrankje.

Dag 5: Gubbio Perugia
Trek eropuit in het groene hart van Italië. Middeleeuwse steden als Perugia, Orvieto en Assisi zijn culturele parels. En voor wat verkoeling zoek je het meer Lago Trasimeno of de watervallen van Marmore op. Op culinair gebied kom je in Umbrië ook niets tekort, zowel de truffel- als vleesliefhebber kijkt hier zijn ogen uit.

Dag 6: Gubbio Perugia -  Pisa - Amsterdam/Eindhoven/Brussel Charleroi (ca. 269 km)

Na een ontspannen ontbijt onder de Italiaanse zon is het tijd om te gaan. Nog een prachtige rit door het glooiende landschap en dan arriveer je weer op de luchthaven van Pisa. Het is tijd om de auto weer in te leveren en terug te vliegen.


De bovenstaande reisbeschrijving is van toepassing op de aanbieding met 5 nachten.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.