Fly & Drive langs Spaanse Paradores

Spanje: Ávila, Salamanca, Plasencia, Trujillo, Oropesa, Madrid

Uniek

Alleen bij ons te boeken

Nu aanbetalen Nu aanbetalen

Betaal nu aan, en de rest later

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Plasencia

Parador de Plasencia

Route van de reis (c) map created by Travellerspoint

Avila

Parador De Avila

Parador De Avila

Avila

Salamanca

Parador de Salamanca

Parador de Salamanca

Salamanca

Parador de Plasencia

Parador de Plasencia

Trujillo

Parador de Trujillo

Parador de Trujillo

Parador de Trujillo

Parador de Trujillo

Parador de Trujillo

Trujillo

Trujillo

Oropesa

Parador De Oropesa

Parador De Oropesa

Parador De Oropesa

Parador De Oropesa

Madrid

Hotel Mayorazgo, Madrid

Hotel Mayorazgo, Madrid

Hotel Mayorazgo, Madrid

Madrid

Salamanca

Overnachten in historisch erfgoed in Spaanse steden

Dag 1: De gekozen luchthaven - Ávila (ca. 145 km)
Haal 's middags, bij aankomst op de luchthaven van Madrid, je huurauto op en rijd naar Parador de Ávila, zo'n 145 kilometer verderop. Bezoek de historische kerken, oude stadsmuren en veel meer werelderfgoed. Ook in de 16e-eeuwse Parador de Ávila kun je allerlei archeologische schatten bezichtigen. Overnachting in Parador de Ávila, inclusief ontbijt.


Dag 2: van Ávila naar Salamanca (ca. 90 km)
Op een afstand van 90 kilometer ligt Parador de Salamanca. Vanuit het hotel, gelegen nabij de rivier, kijk je uit op de oude binnenstad. Overnachting in Parador de Salamanca, inclusief ontbijt.

Dag 3: Salamanca

Op de derde dag is het tijd Salamanca eens goed te doorgronden. Geniet van het bruisende leven in de oudste studentenstad van Spanje, vergaap je aan de overweldigende kathedraal en strijk aan het eind van de dag neer aan de kabbelende rivier. Overnachting in Parador de Salamanca, inclusief ontbijt.

Dag 4: Salamanca - Plasencia (ca. 125 km)

De rit naar Plasencia verloopt dwars door de Spaanse sierra's. Geniet van comfort en de luxe in het Parador de Plasencia, gevestigd in een 15e-eeuws klooster. Naast schitterende oudheden kun je hier ook op gaan in het natuurschoon van het Parque Natural de Monfrague. Overnachting in Parador de Plasencia, inclusief ontbijt.

Dag 5: Plasencia - Trujillo (ca. 120 km)

Aangekomen in Parador de Trujillo bevind je je tussen oude, stenen muren en gewelfde gangen uit een rijk verleden. Overnachting in Parador de Trujillo, inclusief ontbijt.

Dag 6: Trujillo
Verken de stad der ontdekkingsreizigers. Aan de vele Zuid-Amerikaanse schatten die zij meenamen op hun terugreis heeft de stad haar weelderige uiterlijk te danken. Bewonder de oude Inca-overblijfselen en begeef je 's avonds naar het Plaza Mayor om weg te dromen tussen de sprookjesachtige verlichting. Overnachting in Parador de Trujillo, inclusief ontbijt.

Dag 7: Trujillo - Oropesa (ca. 100 km)

Je laatste historische verblijf, Parador de Oropesa, bevindt zich op 100 kilometer rijden. Verblijf in navolging van vele notabelen en edelen in deze historische parador. Aanschouw nog eenmaal de wonderbaarlijke schoonheid van de Spaanse renaissance te midden van al haar kloosters, kerken en paleizen, en geniet in de pittoreske straatjes van lokale gerechten. Overnachting in Parador de Oropesa, inclusief ontbijt.

Dag 8: van Oropesa naar Madrid (ca. 190 km)

Leg de laatste 190 kilometer af richting Madrid en lever de huurauto in op de luchthaven van Madrid. Je reis komt nu ten einde en je vliegt terug naar Nederland.

Indien je hebt gekozen voor de reis van negen nachten, dan zijn 2 nachten in Madrid inbegrepen.

Dag 8: van Oropesa naar Madrid (ca. 190 km)
Leg de laatste 190 kilometer af richting Madrid en lever de huurauto in op het stadskantoor van Madrid. Bezoek, als het nog even kan, het Museum del Prado. Hier laaf je je aan een indrukwekkende collectie, beroemde werken. Overnachting in Hotel Mayorazgo, inclusief ontbijt.

Dag 9: Madrid
Vandaag heb je de hele dag om rond te wandelen in Madrid en te genieten van de bruisende stad. Ga nog even shoppen en bezoek de beroemde pleinen of neem plaats op een terrasje en geniet van tapas en sangria. Overnachting in Hotel Mayorazgo, inclusief ontbijt.

Dag 10: Madrid - gekozen luchthaven
Vandaag eindigt de vakantie. Na het ontbijt in het hotel heb je afhankelijk van de tijd van jouw vlucht misschien tijd om nog wat rond te wandelen of de laatste souvenirs te scoren. Daarna vertrek je op eigen gelegenheid naar de luchthaven en vlieg je terug naar de gekozen luchthaven.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.