Citytrip in Rome & Roadtrip naar het platteland van Umbrië

Italië: Rome & Canalicchio (Umbrië)

Uniek

Alleen bij ons te boeken

Nu aanbetalen Nu aanbetalen

Betaal nu aan, en de rest later

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Colosseum, Rome

Umbrië

Route (c) map created by Travellerspoint

Spaanse trappen, Rome

St. Pieter, Rome

H10 Roma Citta

H10 Roma Citta

H10 Roma Citta - Standaardkamer

Imperial Fora, Rome

Trevi fontein, Rome

H10 Roma Citta - Standaardkamer

H10 Roma Citta

H10 Roma Citta

Rome

Montefalco, Umbrië

Perugia

Relais il Canalicchio

Relais il Canalicchio

Relais il Canalicchio

Todi, Umbrië

Umbrië

Relais il Canalicchio

Relais il Canalicchio

Relais il Canalicchio

Umbrië

Palazzo Montecitorio, Rome

Rome

Bella Italia in Rome en Umbrië

Een bezoek aan Rome staat bij veel mensen hoog op de bucketlist en geef ze eens ongelijk! De Italiaanse hoofdstad barst van de cultuur - het complete oude centrum is UNESCO werelderfgoed - en uiteraard kun je je op elke straathoek laven aan de smakelijk cuisine. Tel daar het zonnige klimaat bij op, en je hebt een bestemming om je vingers bij af te likken.

Na het levendige van de stad, haal je de huurauto op en ga je door naar het ontspannende, glooiende heuvellandschap van Umbrië. Deze regio staat bekend om zijn wijn- en olijfgaarden en jouw verblijf ligt op ongeveer 155 kilometer afstand van Rome. Hier is het tijd om een tandje terug te schakelen en je onder te dompelen in al moois dat deze regio te bieden heeft.

In Rome zul je slapen in een modern hotel met directe verbinding richting de oude stad. Een relaxte uitvalsbasis tijdens de bruisende citytrip. In Canalicchio verblijf je in een historisch hotel met zwembad en uitzicht op het prachtige landschap. Daarnaast beschik je over een auto om de omgeving te verkennen.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.