Eburon Hotel

Tongeren, Limburg, België

Loungegedeelte

Loungegedeelte

Zithoek

Restaurant

Restaurant

Restaurant

Ontbijtbuffet

Ontbijtruimte

Eburon Hotel

Eburon Hotel

Comfort kamer

Comfort kamer

Comfort kamer

Gallo-Roman Museum, Tongeren

Basiliek van Tongeren

Tongeren

Tongeren

Voormalig klooster in Tongeren met een moderne inrichting gecombineerd met de restanten van het oude klooster, incl. ontbijt & welkomstdrankje

In het hippe Eburon Hotel is het jonge en dynamische team de sleutel tot hun "different minded" werkwijze. De moderne en eigentijdse inrichting in combinatie met de overblijfselen van een oud klooster maken dit viersterrenhotel tot een exclusieve accommodatie. In de bar kun je genieten van een drankje vooraleer je op wandelafstand het centrum van Tongeren en de talloze bars en restaurants gaat ontdekken.

In deze oudste stad van België valt op de hoek van elke straat wel iets te beleven. Door de prachtige restanten van de voormalige Gallo-Romeinse burgernederzetting wordt Tongeren ook wel het "Toscane van Vlaanderen" genoemd. Eburon Hotel is bovendien een uitstekend uitgangspunt voor het verkennen van het Begijnhof en de Onze Lieve Vrouw Basiliek, die deel uitmaken van de UNESCO-Werelderfgoedlijst. Wie sportief is ingesteld, kan de nabijgelegen recreatieve activiteiten zoals aerobics, mountainbiken, paardrijden, bromfietsen en wandelen uitproberen.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.