Courthouse Hotel Shoreditch

Shoreditch, Londen, Verenigd Koninkrijk

Magistrate kamer met kingsize-bed

Dalston kamer met kingsize-bed

Londense luxe in cool Shoreditch

Londen is de stad die nooit verveelt. Met zijn wereldberoemde musea, hippe lifestyle en old English charm blijft het een magneet voor internationale trendsetters. Hier wonen is alleen weggelegd voor de superrijken, maar met Secret Escapes wordt de geliefde metropool in een handomdraai ook jouw thuis. Het luxe hotel Courthouse Hotel Shoreditch ligt in de coole wijk Shoreditch, thuishaven van de creatieve kunst-, mode- en muziekscene. Hier smul je bij de Indiase restaurants rond Brick Lane, en verken je vooraanstaande kunstgaleries als White Cube en de Whitechapel Gallery. In Londen kom je tijd tekort, of je nu kiest voor een high tea in één van de klassieke warenhuizen of een bezoek aan Tate Modern of het Victoria & Albert Museum.

Het monumentale gebouw in Old Street, voorheen in dienst als rechtbank, herbergt het moderne, luxe Courthouse Hotel Shoreditch met ronduit weelderige kamers, die voor Londense begrippen opvallend groot zijn. Bij binnenkomst is de elegante wenteltrap met glas-in-looddak ronduit indrukwekkend. Pluspunten zijn het wellnesscentrum met modern zwembad, fitnessruimte en zelfs twee gloednieuwe bowlingbanen. Aan het einde van de dag wachten je ‘thuis’ maar liefst drie hotelbars, waarvan één gesitueerd op het dak, met royaal uitzicht over de flonkerende lichtjes van Londen.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.