Colonna Pevero Hotel

Porto Cervo, Sardinië, Italië

Colonna Pevero Hotel

Sardinië

Superior kamer

Porto Cervo

Classic kamer

Porto Cervo

Sardinië

Ontspannen verblijf op het prachtige Sardinië

Je zoektocht naar klasse, stijl en pure distinctie eindigt op Sardinië. Hotel Colonna Pevero ligt niet ver van Porto Cervo’s beroemde en verleidelijke stranden en jachthavens. Hier word je van aankomst tot vertrek ondergedompeld in weelde en luxe van de bovenste plank.

De faciliteiten van dit magische vijfsterrenhotel liegen er niet om. Vanaf het balkon van je klassieke en ruime kamer kijk je uit over de Tyrreense zee. Na een middag wandelen langs de exclusieve winkels of de gerenommeerde jachthaven, is het hotel de ideale uitvalsbasis voor een heerlijke verfrissing. Het zwembadcomplex bestaat uit vijf baden met een totale oppervlakte van 3.000m², vol met watervallen en jacuzzi’s. Moe van een lange dag? Onderga dan eens een professionele, ontspannende wellness-behandeling, alvorens te genieten van de verfijnde keuken van een van de drie gevarieerde restaurants. In het nabijgelegen Porto Cervo heerst een gevoel van exclusiviteit en glamour; het is een centrum waar de internationale jetset elkaar treft. Hotel Colonna Pevero blinkt als een schitterende parel te midden van deze pracht.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.