Cadeaubon

Verras je geliefde, vrienden en familie met een cadeaubon van TravelBird. Zij kunnen zelf een reis uitzoeken die ze leuk vinden en zich laten inspireren door nieuwe plekken. Is dat niet het beste cadeau ter wereld?

Vouwplezier met jouw cadeaubon!

Wanneer je een cadeaubon koopt, ontvang je een printbare variant die je kunt vouwen. Volg de instructies en verras je geliefden!

Kies je cadeaubon

Hoe werkt het?

Select your giftcard

Kies de cadeaubon
die je wil geven.

Print your giftcard

Ontvang en print
je cadeaubon.

Make your friend happy

Verras je geliefden
en tover een glimlach op hun gezicht!

Regels

  • Cadeaubonnen zijn maximaal 1 jaar na aankoop geldig.
  • Cadeaubonnen kunnen gebruikt worden op travelbird.nl.
  • Cadeaubonnen zijn niet persoonsgebonden, zodat je ze cadeau kunt doen.
  • Cadeaubonnen hebben een vaste waarde en kunnen niet ingewisseld worden voor geld of een nieuwe cadeaubon.
  • Cadeaubonnen kunnen niet worden ingewisseld in combinatie met andere cadeaubonnen of promoties. Je kunt dus slechts 1 cadeaubon per boeking gebruiken.
  • Het is niet toegestaan de cadeaubonnen door te verkopen.
  • Cadeaubonnen zijn enkel geldig als het totaalbedrag (excl. boekingskosten) hoger is dan de waarde van de cadeaubon.
  • Op deze aanbieding zijn de Algemene Voorwaarden van TravelBird van toepassing.
  • TravelBird behoudt zich het recht voor wijzigingen in deze aanbieding door te voeren.
Struinend door het warenhuis, zakt de moed je in de schoenen. Wéér uren zoet met het zoeken naar een geschikt cadeau... Komt het je bekend voor?

Verjaardagen, feestdagen en jubileums, we hebben ze allemaal! Kerst is nog maar net voorbij of valentijn staat alweer voor de deur en tussendoor zijn er nog twee vrienden, een neefje en een collega jarig.

Voor die vage kennis kom je misschien wel weg met een lekker flesje wijn of vrolijk bosje bloemen, maar bij vrienden, familie en geliefden moet je toch echt met iets beters op de proppen komen. En laat dat nou net niet zo makkelijk zijn... Gelukkig is TravelBird er om je uit de brand te helpen!

Feestjes vragen om cadeautjes!
Reistegoed, altijd goed! Hoewel een tastbaar cadeau natuurlijk hartstikke leuk is, is er misschien wel een cadeau dat alles overtreft en bovendien zo geregeld is!

Wat dacht je van een cadeaubon voor een reisje bij TravelBird? Je koopt een bon met reistegoed met een waarde tussen € 25,- en € 200,-. Het tegoed is na aankoop een jaar lang geldig op alle aanbiedingen op de website van TravelBird. Zo geef je de gelukkige ontvanger de mogelijkheid zelf een reisje uit te kiezen. En of je nu kiest voor € 50,- of € 150,-, je draagt bij aan andermans droomreis en dat is iets heel bijzonders!

Wil je iemand laten genieten van een dagje spa of een avondje uit? Stuur je iemand op stedentrip naar Amsterdam, Londen of Parijs? Of breng je die droomreis naar Azië een stukje dichterbij? Het is allemaal mogelijk met de cadeaubonnen van TravelBird en de keuze ligt bij de ontvanger van het cadeau. Nu alleen nog duimen dat je mee op reis mag!

Cadeaucultuur
In verschillende landen worden verschillende feesten op verschillende manieren gevierd en gelden verschillende regels omtrent het geven en krijgen van cadeaus.

Terwijl wij Nederlanders een cadeau het liefst vliegensvlug en veel te enthousiast van het pakpapier willen ontdoen, is het in andere culturen uit den boze een presentje meteen uit te pakken. Helemaal wanneer de gever nog aanwezig is. Je zou hem of haar immers kunnen beledigen en dat is wel het laatste dat je wil, toch?

In Japan gaat het in de zakelijke wereld zelfs helemaal niet om het cadeau zelf, maar om het geven. Cadeaus worden niet eens altijd uitgepakt, maar gewoon weer doorgegeven aan een volgende. En mocht je een cadeau voor iemand uit India zoeken, kies dan geen leer of alcohol en wees voorzichtig met het schenken van sieraden en andere waardevolle dingen.

Lang verhaal kort
Rijker door nieuwe ervaringen, bijzondere ontmoetingen en onbetaalbare herinneringen. Als dat geen mooi cadeau is!

Dus koop een bon, print hem uit, vouw hem en geef hem cadeau. De gelukkige heeft maar liefst 365 dagen de tijd om een geschikte datum en bestemming te kiezen. Maar het zal vast niet lang duren, want we bieden elke dag weer nieuwe inspirerende reisaanbiedingen aan. Als er vandaag niets tussen zit, morgen vast wel!

En of het nu Texel of de Tafelberg wordt, één ding weten wij zeker: met dit cadeau is succes gegarandeerd!