Rondreis op Bali

Bali, Indonesië: Ubud, Lovina, Candidasa, Uluwatu

Uniek

Alleen bij ons te boeken

Nu aanbetalen Nu aanbetalen

Betaal nu aan, en de rest later

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Ubud

Route (c) map created by Travellerspoint

Atta Mesari, Ubud

Atta Mesari, Ubud

Atta Mesari, Ubud

Atta Mesari, Ubud

Pura Taman Saraswati tempel, Ubud

Lovina

Dolfijnen bij Lovina

Puri Bagus Lovina

Puri Bagus Lovina - Deluxe Ocean View

Puri Bagus Lovina

Lovina

Goa Gajah tempel, Bali

Candidasa

Sagara Candidasa

Sagara Candidasa - Classic kamer

Sagara Candidasa

Uluwatu

Hillstone Uluwatu

Hillstone Uluwatu - One Bedroom Pool Villa

Hillstone Uluwatu - One Bedroom Pool Villa

Hillstone Uluwatu

Uluwatu

Candidasa

Rondreis over tropisch Bali

Welkom op Bali, het Indonesische eiland vol markten, tropische stranden en heilige tempels. Je luxe rondreis begint direct vol folklore in de kunstenaarsstad Ubud, midden tussen de jungles en rijstvelden. Hier bevind je je in een wereld vol gamelanklanken en straatmarkten. Vervolgens ontdek je letterlijk én figuurlijk elke kant van het eiland.

Aan de donkere vulkaanstranden bij noordelijk Lovina snorkel je tussen de bonte vissen. Aan de oostzijde van Bali vind je rust en schoonheid aan het strand van Candidasa. In nabijgelegen vissersdorpen leven mensen al generatieslang volgens dezelfde traditie.

Wil je hier even iets anders dan palmbomen, witte stranden en onbekende vruchten? In het zuiden ligt Uluwatu, met haar eeuwenlang verboden zeetempel vol apen. Per privétransfer ontdek je vier luxe resorts vol Balinese architectuur, wellness en traditionele restaurants. Zo word je te midden van de Indonesische cultuur heerlijk in de watten gelegd!

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.