Bagni di Pisa

Pisa, Italië

Bagni di Pisa

Bagni di Pisa

Superior kamer

Pisa

Comfort kamer

Bagni di Pisa

Bagni di Pisa

Pisa

Wellnesshotel met uitzicht op de Toren van Pisa

Denk je aan Pisa, dan denk je aan die wereldberoemde scheve toren. Maar de stad heeft nog zo veel meer te bieden: rivier de Arno die langs typische Toscaanse huisjes voert, het nachtleven op Piazza dei Cavalieri en de typische streekgerechten in restaurants. Ook het omliggende Toscaanse landschap is een plaatje met haar olijfboomgaarden, cipressen en glooiende groene heuvels.

Vlak bij de scheve klokkentoren ligt het vijfsterrenhotel Bagni Di Pisa. Niet alleen het uitzicht op de toren maakt deze plek zo speciaal, het hotel ligt op meerdere thermale bronnen uit de Romeinse tijd en biedt een complete wellnesservaring met zeer uitgebreide behandelopties. Na een dag slenteren door de mooie Italiaanse stad, is het heerlijk ontspannen met een royale behandeling. Schuif daarna aan voor het diner in restaurant Dei Lorena, waar je geniet van Toscaanse gerechten en het uitzicht op de Toren van Pisa.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.