Allegro Granada

Granada, Spanje

Tweepersoonskamer

Tweepersoonskamer

Tweepersoonskamer

Tweepersoonskamer

Geniet in het historische Granada

Met zijn kilometers lange kusten, historische gebouwen en besneeuwde bergen van de Sierra Nevada, is Andalusië een van de meest veelzijdige gebieden van Spanje. De historische stad Granada ligt in het zuiden van Andalusië dat misschien wel het meest bekend staat om de magische Moorse pracht van het Alhambra fort dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat.

Je verblijft in het hotel Allegro Granada gelegen in een rustig deel van de stad, maar met de mogelijkheid om in een oogwenk naar het centrum te gaan. Zorg ervoor dat je voldoende tijd hebt om de adembenemende heuveltop Alhambra te bezoeken met zijn koninklijke paleizen, magische binnenplaatsen, kabbelende fonteinen en prachtige tuinen. Even aantrekkelijk zijn de smalle steegjes van het doolhofachtige middeleeuwse Albaicin, waar je nog een paar uur gelukzalig verdwaald kunt raken.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.