Zanzibar & Tanzania: Safari- en strandparadijs

Tanzania: Zanzibar, Wildreservaat Selous, Zanzibar-stad

Uniek

Alleen bij Secret Escapes

Nu aanbetalen Nu aanbetalen

Betaal nu aan

en de rest later

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Route (c) map created by Travellerspoint

Reef & Beach Resort, Zanzibar

Reef & Beach Resort, Zanzibar

Reef & Beach Resort, Zanzibar

Reef & Beach Resort, Zanzibar

Africa Safari Camp, Tanzania

Africa Safari Camp, Tanzania

Africa Safari Camp, Tanzania

Africa Safari Camp, Tanzania

Africa Safari Camp, Tanzania

Shaba Boutique Hotel, Zanzibar

Shaba Boutique Hotel, Zanzibar

Avontuurlijk Zanzibar en Tanzania

Op de savanne van Tanzania komt je fantasie tot leven. Fascinerende dieren die tot dan toe alleen nog op televisie bestonden, staan op enkele meters van je jeep uit een poel te drinken. Maar niet alleen heeft Oost-Afrika avontuurlijk wildlife te bieden - je kunt er ook uitstekend ontspannen aan het exotische strand. Begin je reis aan het witte palmenstrand in het zuiden van Zanzibar, werkelijk een paradijs op aarde. Van oudsher worden in Zanzibar veel specerijen en kruiden verbouwd en verhandeld, waardoor de kruidige geuren je overal veel tegemoet komen. Aanrader zijn dan ook de kruidige visgerechten die specialiteit van het eiland zijn.

Je maakt na je verblijf in Zanzibar een spectaculaire vlucht in een klein vliegtuigje over de zee en landt midden in de woeste savanne van Tanzania. In het 51.200 km² grote wildreservaat Selous neemt de spanning toe, tot daar (hopelijk) de eerste leeuwen of olifanten opduiken, die je tijdens een inbegrepen safari met gids en 4x4 zult proberen te spotten. Ook tijdens de inbegrepen bootsafari en wandeltocht (bij de aanbieding compleet) zul je verbaasd staan van al het moois dat Tanzania te bieden heeft.

Na de indrukwekkende excursies op het vasteland van Tanzania keer je terug naar Zanzibar, waar je nog een aantal nachten in het eerste all-inclusive-resort aan het stand verblijft. De reis eindigt in het historische centrum van Stone Town, de hoofdstad van Zanzibar. Tijdens de onvergetelijke reis verblijf je in comfortabele suites en een traditionele bungalow.

Highlights

  • Paradijselijk genieten op het exotische strand op Zanzibar
  • De "Big Five" spotten in het grote wildreservaat Selous
  • Het Wonderpaleis en het Ngome Kongwe-fort in Stone Town bewonderen

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.