Warwick New York

Manhattan, New York, Verenigde Staten

Premier plus kamer met één king-size bed

Premier Plus kamer met twee kingsize-bedden

Iconisch 5*-hotel in The Big Apple

Terwijl de eerste moderne passagiersschepen over de zee voeren en de Wright Brothers het eerste vliegtuig lieten vliegen, liet William Randolph Hearst - destijds een zeer invloedrijke Amerikaanse nieuwsuitgever - een enorm hoog hotel bouwen voor zijn geliefde Marion Davies: Warwick New York.

Van heel Hollywood tot The Beatles, James Dean en Elvis Presley, iedereen met een beetje naam sliep ooit in Warwick New York. Inmiddels is het sterrengehalte iets gedaald en kan ook de wereldburger overnachten in de traditionele kamers met gouden accenten, grootse meubels en uitzicht op de typische skyscrapers. Ontbijten, lunchen en dineren doe je bij restaurant Murals on 54, waar nog altijd de originele muurschilderingen uit 1937 de wanden sieren en waar de chef-kok de sterren van de modern Amerikaanse keukenhemel kookt.

Echter, vergeet niet dat jij je in het hart van magisch Manhattan bevindt, dat nog altijd the place to be is in New York. Tegenover Warwick vind je MoMa, het Museum for Modern Art waar de meest vooruitstrevende moderne kunstenaars van deze tijd te bewonderen zijn. Loop je enkele blokken verder, dan vergaap je je aan het tijdloze beeld van een enorme groene vlakte in de stad: Central Park.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.