Villa San Filippo

Barberino Val d'Elsa, Toscane, Italië

Villa San Filippo

Chianti

Superior kamer

Toscane

Toscane

Villa San Filippo

Toscane

Villa San Filippo

San Gimignano

Superior kamer

Toscane

Siena

Villa San Filippo

Chianti

16e-eeuwse villa tussen Chianti-heuvels

In het groene, glooiende heuvellandschap van de Toscaanse wijngaarden en olijventuinen ligt Villa San Filippo. Het viersterrenhotel is opgetrokken uit typisch Toscaanse bakstenen en stamt uit de 16e eeuw. In deze Chianti-regio verblijf je in de geschiedenis van de adellijke families Florentini, Baroncelli en Costagli, die allemaal hebben bijgedragen aan het ontstaan van de statige villa. Het middeleeuwse dorpje Barberino Val d’Elsa lag aan de Via Cassia, de weg uit de Romeinse tijd die Rome met Florence verbond.

Geniet van de Italiaanse zon terwijl je vanuit het buitenzwembad uitkijkt over Toscane. Hier kun je heerlijk wandelen en de romantische heuveldorpjes in de directe omgeving ontdekken. Bezoek het middeleeuwse Siena of laat je opslokken door de renaissance in Florence. Teruggekomen in Villa San Filippo kun je je laten verwennen met wijnen uit de regio. Je overnacht in een comfortabele, lichte kamer, waarvan de inrichting is geïnspireerd door de Toscaanse stijl en volledig is aangepast aan de wensen van nu.

Goed om te weten

Het buitenzwembad is enkel geopend in het zomerseizoen, afhankelijk van de weersomstandigheden.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.