Verre rondreizen

Het ene moment luier je onder een palmboom en het andere moment maak je kennis met nieuwe smaken en culturen. Kies een van onze verre rondreizen!

Aanbiedingen

Kies een vertrekdatum
18 aanbiedingen
De wereld herbergt zoveel mooie plekken met culturele schatten, historische juwelen en natuurlijke wereldwonderen.

Dat maakt het soms behoorlijk lastig een volgende vakantiebestemming te boeken! Maar gelukkig heeft TravelBird een selectie gemaakt van de mooiste verre rondreizen waaruit jij kunt kiezen. Want hoe fijn is het, als je georganiseerd maar wel op eigen houtje, een prachtige rondreis kunt maken? Zonder stress en gedoe! Welk werelddeel ga jij ontdekken?

Op safari in het ruige Afrika

Ga op ontdekking in de Afrikaanse wildernis en spot The Big 5!

Durf jij het aan? Op jeepsafari in het wild op zoek naar The Big Five? Trek eropuit samen met een ranger die je alles vertelt over het leefgebied.

Leer pootafdrukken herkennen, bewonder zeldzame neushoornsoorten van dichtbij en aanschouw voorbij galopperende giraffen terwijl je de meest bijzondere vogelsoorten spot! Houd je camera paraat want voor je het weet sta je oog in oog met de echte leeuwenkoning!

‘s Avonds doe je je ogen toe in een echte Afrikaanse lodge, waar de gastvrijheid je zal verrassen. En ‘s ochtends? Sta wat vroeger op en aanschouw – waarschijnlijk – de mooiste zonsopgang die je ooit hebt waargenomen!

Het onbegrensde Azië

Ontdek de eeuwenoude tradities van de Aziatische landen

China is een prachtig land, met zijn hypermoderne steden, indrukwekkende skylines maar ook karakteristieke dorpjes en eeuwenoude tempels. Op naar een geweldig land, vol tegenstellingen!

Laat je betoveren door de kilometerslange Chinese Muur, bezoek Peking en Shanghai, smul van échte Chinese culinaire hoogstandjes als dumplings en Pekingeend en ervaar het zengevoel in een Chinese Tempel. China is een van de grootste landen ter wereld en met de teller op ruim 1,3 miljard, het land met de meeste inwoners van de wereld. De geschiedenis van dit fantastische land gaat ver terug, nog voor onze jaartelling. En is anno nu hard op weg naar de grootste economie ter wereld. Slechts enkele feiten die het land dat je gezien moet hebben beschrijven.

Eeuwenoude culturen in Midden-Amerika

Herontdek oude cuturen en beleef de ongerepte natuurgebieden van Midden-Amerika

In Mexico bewonder je de overblijfselen van de Mayacultuur, aanschouw je prachtige koloniale gebouwen en verwonder je je over het dierenrijk in de groene jungles.

Strijk neer op een strandbedje op de paradijselijke witte stranden van het Mexicaanse Playa del Carmen, ontdek de ruïnes uit de oude Mayacultuur en toer door de kleurrijke straten van de karakteristieke steden. Onderweg verbaas je je over de felgroene jungles en de meest schitterende natuurlijke schoonheden, zoals de beroemde Agua Azul waterval met zijn felblauwe waterstromen en prachtige heldere vulkaanmeren. Kortom laat je inspireren door deze prachtige verre rondreizen en ontdek de unieke onontdekte plekjes in de wereld!

Kunnen we je helpen? Vind antwoorden op de meest gestelde vragen of neem contact met ons op.
Ga naar helpcenter